Што ве прави убави?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Епа според мене најубава сум кога сум среќна, исполнета , весела, кога ми се случуваат убави работи,кога сум насмеана и заљубена...
А според другите убава ме прави гласот,начинот на зборување,стилот и појавата...:kajg:И ондакто...

The`bItCh напиша:
Инаку мене не знам што ме прави убава..

Јас ќе ти кажам.
Устата и очите дефинитивно :icon_lol:

mislam deka ocite imam interesni oci zeleni so kafeavi tocki :icon_lol:

Acid напиша:
Парис Хилтон?

Koja paris hilton bre za mene si zborev ostavi go avatarceto nema vrska toa :( ne sakam da sum kako nea jas iako e stvarno simpaticna :)

Кога сум позитивно расположена се` ме прави убава :je: а кога не сум расположена јас пак си сум убава ама не зрачам, ама најповеке очите и устата :icon_lol:

Иксреноста која ми искри од очите, душата која сака да помогне, да подаде рака и пријателство, срцето кое чука за секој оној на планетава што ми е драг. Многу слични и такви нешта ме чинат среќен, а тоа ме тера да се борам да бидам уште посреќен. Таа борба и стремеж ме чинат убав.

Сенкјо.

Личната убавина ја доживувам како хармоничен спој на внатрешната најбитна и надворешната убавина просечна - ХАРИЗМА...ништо детаљно не може да ме прави убава.

Harizmata najvekje, vnatreshnata ubavina koja shto ide do izraz i zrachi, nasmevkata, inteligencijata, itn itn. Nekoj chovek bez razlika kolku i da ne e "ubav" odnadvor, so edna nasmevka i nekoj sharmanten harizmatichen zbor mozhe da se napravi samiot sebesi da izgleda mnogu atraktiven. isto taka inteligencijata mislam deka mnogu razubavuva.

вистина незнам што ме прави убав мора да има нешто хаха ама МОРА

Што не прави убави....Хмммммм
Најверојатно лицето :):):)

Појма немам јас за себе то други треба да кажат дали и воопшто сум нешто посебно убав??????
Ама сум приметил дека човек треба подобро да ме запознае за да ме засака.

Nacinot na koj zboruvam a teloto moe ne e za frlanje

Мојата коса. Природно кадрава плава (штета во последно време потемнува).

Па умре ѓупката што ме фалеше сега сам морам малку: Убав ме прави она што сум а не кој сум и како сум облечен. За да дознеш човек колку е убав треба да ѕирнеш во душата да видеш каков е... Надворешната убавина е мнинлива... Она што останува засекогаш (и многу тешко се менува) е внатре во луѓето.

Ubavi ne pravi mokta da gi nasmeeme, izraduvame, pomogneme, da im se najdeme vo nevolja, na drugite, dlabocinata na dusata, goleminata na srceto, sirocinata na ubavata misla......se drugo e pust muabet.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom