Што ве одбива кај мажите?

па форум е за забава, ако нема мрчатори, тогаш не е интересно нели, монотоно
Но имаш и сериозни теми каде не се дозволени испади од типот мрчатори, сеирџии и „забавни одговори" се надевам ќе се сложиш за ова... Овде скоро се е дозволено.

ја банираа без вистинска причина, оти нели попаметна од тие три,четири модераторки и админки, ги даде на суд за малтретирање на социјални мрежи и јавна дискиминација, ја вратиле назад, нема заебанција, ќе им го затвореше форумот!
Ииј драми еј со судови со све.

повеќе има осамени вежбачи и интроверти

u/crowbarguy92 is that you? :icon_lol:

А просекот претпоставувам е 190цм висина :pos:
Автоматски споено мислење:

Еве класичен пример зошто најголемиот дел од жените бараат насилници :pos:
Прегледај го приврзокот 461289
Голема неправда е да се генерализира врз основа на вакви примери.

@zzzzzYYYYxxxxxx 90% е висок процент се надевам ќе ми објасниш на кој начин дојде до таа цифра...

...па форум е за забава, ако нема мрчатори, тогаш не е интересно нели, монотоно, не треба да ти објаснувам ја вкуси и ти неправдата на Фемина како те сјебаја, а беше активна и коректна, ама попаметна од нив и Цккк, ти ја банираа ИП адресата, такоџе и мене, ама имаше една членка ќе ти текне која, многу борбена и како да кажам зависна од коментари на Фемина, а и врло паметна рака на срце, ја банираа без вистинска причина, оти нели попаметна од тие три,четири модераторки и админки, ги даде на суд за малтретирање на социјални мрежи и јавна дискиминација, ја вратиле назад, нема заебанција, ќе им го затвореше форумот!

.... е па ти најде една ластовица, во цело јато! Толку се исфрусирани модераторките и тие две админки што додека не кажеш дека бело е црно нема да те остават и ќе те банираат целосно, ако ти со години си придонесувал на форумот, ќе те скинат како круша!
Сакаш да кажеш дека овде нема исфрустрирани модератори? Само пробај именувај ги со тагнување...

Не можеш така да генерализираш затоа што очекувај ист таков повратен одговор. Не си во право ако сите жени ги ставаш во ист кош наместо да запознаеш пред да судиш...

Сите жени брат сакаат да ги ебеш дрско и да им се обраќаш со зборот КУУУРВОООООО!!!!! дур ја ебеш. Сите жени. И тие срамежливите девојки од по 20 години. Тие особено.
Претпоставувам дека си машко и дека си негде на таа возраст помеѓу 20-25 години според начинот на реплицирање. Дали си бил некогаш во долга врска со девојка?

Поентата е дека ако си бил во долга врска со таа девојка дека нешто те привлекло за да и ја посветиш цела твоја животна енергија но дека можеби не си имал доволно искуство како да ја зачуваш врската... Кога откри дека те изневерува?

Брат није ми ни битно толку. Девојката нејќеше да биде со мене веќе зашо пушам трава секој ден. И тоа е тоа. Сум имал неколку врски и околу 20 девојки укупно све на све у мојов живот.

Не се замарам до толку, не ми тече мене биолошкиот часовник. Можам само да станам побогат.

$$$$$$$$$$$ > пичка
И која е твојата порака на оваа тема? Дека дрогирањето и курвањето одат заедно рака под рака?
Дали ја оправдуваш девојката што те напуштила зошто само пушиш трева? Или те напуштила дека си садист по природа?

За ова ти пишував @bijons ...

Секој форум има некакви недостатоци но битно е да се процени со каков профил на луѓе се допишуваме. Дали твоето потрошено време е вредно да се потроши за некој кој не го заслужува? Или ќе го трошиш онаму каде што ќе те исполнува духовно.
.

Interesna tema e ova, koja e vsushnost nashata priroda, dali sami ja nasocuvame nashata evolucija so adaptacija na okolinata koja sega nie ja oblikuvame a ne prirodata i dali toa e celta na inteligencijata?
Нашата природа, особено таа машката примарно лежи во убиства, крвопролевања и целодневно ебење жени без никаков усул ама за апсолутно ништо. Таквото однесување на краток рок нуди преголемо задоволство, но долг рок исходот е катастрофален. Знаејќи го тоа нашите многу далечни претци за доброто на целиот род решиле да се ,,договорат''.
Со репресијата на сексуалните нагони и пренасочувајќи ги во нешто покорисно е изградена цивилизацијата и таа е првенствено машки продукт, жените имаат споредна улога.

Денешниот модерен свет целосно се коси со тоа што успеа човековиот род да го донесе до оваа точка...не може ,,најпримитивните'' земји да немаат никакви проблеми ниту со бракови, ниту со разводи и стапка на фертилитет, а ние кои навидум имаме се (дури и премногу) да се мислиме за брак, за деца и за се да наоѓаме изговори...

компјутерџиите се асоцијални или се социјализираат само со други компјутерџии, цел ден се на компјутер и свеста за реалноста им е извртена, не се комуникативни или комуницираат само на теми кои им се работа, некои одат во теретана ама воглавно се дебељушкасти и со лоши навики, муабетите им се екстремно ограничени и тоа во голем процент околу работата, да набројувам уште
Тебе излгеда некој програмер јако те има дрмано па вака збориш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom