Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ЕхОва е прашање за на фемина форумот.

Зошто би го барало машкото ова?baranje na maskoto, za zenskata licnost da go namali prisustvoto po socijalni mrezi;
За помош при избор на добар партнер, било за сестра, било за ќерка.Зошто би го барало машкото ова?
zatoa sto mnozinstvo zeni ne si gi gasat izvorite na eksterna validacija i paznja od sprotiven pol pri vleguvanje i traenje na vrska.Зошто би го барало машкото ова?
Ма не, сакам да ти кажам дека не верувам дека таа што се сликала постојано за на инстаграм пред да стапи во врска со тебе, ќе престане да се слика по стапувањето во врска. Така да, ако веќе тоа ти е некаков критериум, треба да си запазуваш такви работи пред да почнеш нешто сериозно. Вака само изгледа како очаен обид да смениш некого.zatoa sto mnozinstvo zeni ne si gi gasat izvorite na eksterna validacija i paznja od sprotiven pol pri vleguvanje i traenje na vrska.
zrela partnerka go minimalizira ili go eliminira prisustvoto na socijalni mrezi pri vleguvanje vo vrska, znaejki deka instagram ne e nisto porazlicno od katalog na lugje, od pazar3 za lugje kade sto se dobiva paznja i validacija na klik, i kade sto emocionalnoto varanje i microcheating e cesta pojava.
se nadevam deka nema da sledat moabeti od tipot ,,ama sho ima veze, za sebe se slikam", ili pak ,,ubava sum na slikata pa zatoa ja objaviv, sto ima vrska sto sum lajknala na drugar od gradinka", itn.
Ја се откажувам од кафето,братот со шампањ неко го преземе травеститот..Значи со травестит сме имале работа![]()
ФерМа не, сакам да ти кажам дека не верувам дека таа што се сликала постојано за на инстаграм пред да стапи во врска со тебе, ќе престане да се слика по стапувањето во врска. Така да, ако веќе тоа ти е некаков критериум, треба да си запазуваш такви работи пред да почнеш нешто сериозно. Вака само изгледа како очаен обид да смениш некого.
da se razbereme, mene golema aktivnost po socijalni mrezi mi e definitivno red flag i spored toa izbegavam lugje koi pokazuvaat ogromna aktivnost na istite.Ма не, сакам да ти кажам дека не верувам дека таа што се сликала постојано за на инстаграм пред да стапи во врска со тебе, ќе престане да се слика по стапувањето во врска. Така да, ако веќе тоа ти е некаков критериум, треба да си запазуваш такви работи пред да почнеш нешто сериозно. Вака само изгледа како очаен обид да смениш некого.