Што ве одбива кај мажите?

Slobodno mozes da mi posocis razgovor kade zena mu veli na druga zena, aj kjuti tamu, ne se blamiraj, ne si vo pravo. Osven ko ke se nadmudruvate vo medicina, ama toa ne e ni poentata, tuka vekje za ego se raboti. Za masko zenski odnosi, livadarki, red flagovi sploteni ste ko zagrozeno malcinstvo
Не си во право, едноставно не си. Мене ми се случило милион пати да бидам нападната од неколку мажи истовремено, па ниту една жена не ми се нашла да ме брани. Нејсе, не е тоа поентата, туку да не идеме ко чопор сите на некој кој што има различно мислење од мнозинството. Разлики мора да има.

- otvaranje emocionalno pred partnerkata, pogotovo okolu problemi i traumi;
(тоа е предност и квалитет)

не е квалитет, мене таквите ми се плачковци, ако дојде нешто да плаче да квичи пред мене, да ми се жали, одма паѓа во моите очи.
...хм, за тебе зборот ,,емоционален" значи ,,плачко" , а проблеми значи живот, тој што нема проблеми всушност не го живее животот!
...нема да падне во твоите очи ако е затворен, неемоционален ладен и нема да се жали за ништо?

Не си во право, едноставно не си. Мене ми се случило милион пати да бидам нападната од неколку мажи истовремено, па ниту една жена не ми се нашла да ме брани. Нејсе, не е тоа поентата, туку да не идеме ко чопор сите на некој кој што има различно мислење од мнозинството. Разлики мора да има.
Da ne te brani i da te napadni se dva razlicni poimi.
Ali ok, i jas imam nekoe zivotno iskustvo zad mene koga se raboti za problematikata koj e vo pravo so ponezniot pol pa samo ke recam:
Da vo pravo si , taka e (y)
Автоматски споено мислење:

...хм, за тебе зборот ,,емоционален" значи ,,плачко" , а проблеми значи живот, тој што нема проблеми всушност не го живее животот!
...нема да падне во твоите очи ако е затворен, неемоционален ладен и нема да се жали за ништо?
Pa vo osnova da :toe:

Ко че ги читам калкулациите на темиве да имал куќа кола диплома и стан, мило ми е што сум геј.
Ние уште се вљубуваме. Без разлика кој колку имал или немал. Се надевам и кај стрејт луѓето е така и ова што го читам се некој 3% небитни личности.
Статистички сте попромискуитетни од стрејт популацијата, ова важи за машката популација. Тоа некако не оди во прилог дека се вљубувате, туку сте поизложени на сексуалните нагони. Секако има фактори кои одат во прилог на ова.

Мене кај мужите највише ме одбива тоа дека имаат кур.
И ја имам, али не можам сам себе да се одбијам.

MoralnoPolitickiNepodoben a.k.a. @VIKICA33

is this you

?
По коментарите очигледно таму повеќе има фејк акаунти од тука. Очекувано додуша :D

Статистички сте попромискуитетни од стрејт популацијата, ова важи за машката популација. Тоа некако не оди во прилог дека се вљубувате, туку сте поизложени на сексуалните нагони. Секако има фактори кои одат во прилог на ова.
Точно дека сме промискуитетни, ама љубов ретко мешаат со секс.
Се вљубуваат еднаш и то онака наивно/детски. Не зборувам само за себе. Сум ги посматрал, опсесивно се вљубуваат. Најчесто преку trauma bonding.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom