Што ве одбива кај мажите?

• Креатор на темата Креатор на темата VIKICA33
  • Време на започнување Време на започнување
- otvaranje emocionalno pred partnerkata, pogotovo okolu problemi i traumi;
(тоа е предност и квалитет)

не е квалитет, мене таквите ми се плачковци, ако дојде нешто да плаче да квичи пред мене, да ми се жали, одма паѓа во моите очи.
...хм, за тебе зборот ,,емоционален" значи ,,плачко" , а проблеми значи живот, тој што нема проблеми всушност не го живее животот!
...нема да падне во твоите очи ако е затворен, неемоционален ладен и нема да се жали за ништо?

Не си во право, едноставно не си. Мене ми се случило милион пати да бидам нападната од неколку мажи истовремено, па ниту една жена не ми се нашла да ме брани. Нејсе, не е тоа поентата, туку да не идеме ко чопор сите на некој кој што има различно мислење од мнозинството. Разлики мора да има.
Da ne te brani i da te napadni se dva razlicni poimi.
Ali ok, i jas imam nekoe zivotno iskustvo zad mene koga se raboti za problematikata koj e vo pravo so ponezniot pol pa samo ke recam:
Da vo pravo si , taka e (y)
Автоматски споено мислење:

...хм, за тебе зборот ,,емоционален" значи ,,плачко" , а проблеми значи живот, тој што нема проблеми всушност не го живее животот!
...нема да падне во твоите очи ако е затворен, неемоционален ладен и нема да се жали за ништо?
Pa vo osnova da :toe:

Ко че ги читам калкулациите на темиве да имал куќа кола диплома и стан, мило ми е што сум геј.
Ние уште се вљубуваме. Без разлика кој колку имал или немал. Се надевам и кај стрејт луѓето е така и ова што го читам се некој 3% небитни личности.
Статистички сте попромискуитетни од стрејт популацијата, ова важи за машката популација. Тоа некако не оди во прилог дека се вљубувате, туку сте поизложени на сексуалните нагони. Секако има фактори кои одат во прилог на ова.

MoralnoPolitickiNepodoben a.k.a. @VIKICA33

is this you

?
По коментарите очигледно таму повеќе има фејк акаунти од тука. Очекувано додуша :D

Статистички сте попромискуитетни од стрејт популацијата, ова важи за машката популација. Тоа некако не оди во прилог дека се вљубувате, туку сте поизложени на сексуалните нагони. Секако има фактори кои одат во прилог на ова.
Точно дека сме промискуитетни, ама љубов ретко мешаат со секс.
Се вљубуваат еднаш и то онака наивно/детски. Не зборувам само за себе. Сум ги посматрал, опсесивно се вљубуваат. Најчесто преку trauma bonding.

по совет дојдов - опции имам

си приметила сис дека нема многу такви денес? ама има многу бубалици со Финки, добра плата но два реда муабет не знаат да направат надвор од игрици и компјутери

нема. нема полошо од развод. и за жена и за маж а особено за децата. долго бев во контакт со човечки трауми и катастрофи за да немам дилема на оваа тема.

според вокабуларот ти не си човечко суштество, зад тоа полот е небитен.

држи вода
Денес нема многу коцкари,наркомани и алхохоличари?Ај не заебавај.

Збори си за себе.

А што им фали на бубалиците од Финки?
мажественост во изворна смисла

Денес нема многу коцкари,наркомани и алхохоличари?Ај не заебавај.
повеќе има осамени вежбачи и интроверти

По коментарите очигледно таму повеќе има фејк акаунти од тука. Очекувано додуша :D
ова е проблемот кој мене и жените денес не погаѓа. дечињата што растеа со плејстејшн додека мајките им бараа нов дечко, станаа програмери. луѓе што ќе загубат два часа во барање на „лажни профили“ наместо да станат од лап топ, да излезат надвор и да научат да се социјализираат, комуницираат, да се однесуваат со вистински реални човечки суштества. недостатокот на мажественост станува малигна болест, и најверојатно ќе ескалира ова и понатаму

И понатаму мислам дека Викица е полу женско полу машко или ти травестит.Што мака човекот има само он си знае.Последно прашање до Викица дали си Женско или Машко изјасни се што мака имаш.Ако има психијатар психолог да даде наод и мислење за човекот кој степен е тоа пореметување може -може да му се помогне.
станете од лап топ, цел нов храбар свет има надвор од детската соба и манџите на мама

Не знаеле муабет да праат освен за компјутери :D На фемина има пишано да не биле ниски и да имале сопствен стан... Критериум на нивоу :love:
леле мори мајко, што да речам

Последно уредено:
мажественост во изворна смисла
Сакаш да кажеш дека само оние што шетаат со копје во шума се мажи? Затоа се помалку мажи имало. Тешко се фаќа сигнал таму кај што се заглавени со еволуцијата, во камено дома. :D

Сакаш да кажеш дека само оние што шетаат со копје во шума се мажи? Затоа се помалку мажи имало. Тешко се фаќа сигнал таму кај што се заглавени со еволуцијата, во камено дома. :D
компјутерџиите се асоцијални или се социјализираат само со други компјутерџии, цел ден се на компјутер и свеста за реалноста им е извртена, не се комуникативни или комуницираат само на теми кои им се работа, некои одат во теретана ама воглавно се дебељушкасти и со лоши навики, муабетите им се екстремно ограничени и тоа во голем процент околу работата, да набројувам уште

компјутерџиите се асоцијални или се социјализираат само со други компјутерџии, цел ден се на компјутер и свеста за реалноста им е извртена, не се комуникативни или комуницираат само на теми кои им се работа, некои одат во теретана ама воглавно се дебељушкасти и со лоши навики, муабетите им се екстремно ограничени и тоа во голем процент околу работата, да набројувам уште
Абе ќе си најдат они такви какви што им одговараат, што им се засекира толку.

Изгледа не познавате доволен број програмери. Ок се луѓето, со широк спектар на знаења и муабети. Женската психологија е подложна на сељаци, тоа е факт. Тоа што бил ловецот во камено доба, тоа се денес ИТ. Битно е за маж да е провајдер.

Човек е тоа што е заради тоа што го има у главата и ако некој бара машки карактеристики треба да ги бара у главата. Затоа кога за некој се вика дека е "пичка" се мисли на начинот на кој го перцепира светот и сам себе уствари.

Па не секој може да излезе на крај со нив. Јас ги доживувам како многу кул и интересни луѓе искрено. Креативни, паметни, начитани, отворени се за дружба. Јас барем сум запознала многу програмери кои се одлични за муабет и супер друштво.

Изгледа не познавате доволен број програмери. Ок се луѓето, со широк спектар на знаења и муабети. Женската психологија е подложна на сељаци, тоа е факт. Тоа што бил ловецот во камено доба, тоа се денес ИТ. Битно е за маж да е провајдер.
It opsto ima sirok spektar na lugje, od gikovi do ulicari i teski zenkari.
Mislam deka toa so provajder ne igra presudna uloga, seuste emocionalno sme privleceni od primitivnite karakteristiki na lovcite, e sea nekoj mozhe da napravi logicen izbor ponataka vo zivot :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom