Што ве одбива кај мажите?

Идете бе со @Aceso на фемина форумот.

Ете, ми текна уште еден ред флег. Потенцијалната жена ако има кајгана профил е РЕД ФЛЕГ.
Ако тоа е ред флег, што е маж што има 5000 акаунти?

Костиќ си одговара сам на себе не ни треба повеќе докази. :D

E tuka se gleda razlikata pomegju maskata i zenskata populacija na forumot. Mazite ne se branat edni so drugi samo radi toa deka nekoj bil masko. Nekoja rabota ko ke ne ja biva, ne ja biva, ne glumime ludilo.
Od druga strana pak zenite ko ke se raboti za zena, slozni ko siptаri na protest. Ako saka i najgolema orospija da bidi, ne red flag, so cela paleta na crveni znaminja da mafta, ke ja branat do posledno i to e.

Змии се поголемиот дел од жените. Треба да си паметен за да не те вози.

Земала другарка и напукала 250 кила, не било ред флег.. Абе оди, не е ред флег, свиња се напраила, не било ред флег. (ко што викаш ти дека се бранат меѓу себе)
Ти на вага да не работеше....дај не тропај глупости жити кариера.

тој бројот шо го напиша у постот... е толку кура да и влезат на мајка ти :gjavol:
13245478286ти профил incoming.
Автоматски споено мислење:

E tuka se gleda razlikata pomegju maskata i zenskata populacija na forumot. Mazite ne se branat edni so drugi samo radi toa deka nekoj bil masko. Nekoja rabota ko ke ne ja biva, ne ja biva, ne glumime ludilo.
Od druga strana pak zenite ko ke se raboti za zena, slozni ko siptаri na protest. Ako saka i najgolema orospija da bidi, ne red flag, so cela paleta na crveni znaminja da mafta, ke ja branat do posledno i to e.
Друже што збориш бе само малоумник ќе го брани Костиќ, погледни му ги постовите балвани и примитивни, 13 годишњак е нивоа над него.

Луѓе дај вратете се на темата. Дамата има одбојност кон мажите, веќе солидни 35 години. Мора да има диплома и да не живее со неговите. Услови, па љубов. Па се прашува зошто сите други на нејзина возраст, веќе одамна имаат некој.

Извини Вики шо че те разочарам вака, ама тоа не е љубов. Треба да те сака. Тој е единствениот услов кој би требало да го гледаш. Се друго, не. Куќата може да ја изгуби, работата со диплома може да ја изгуби. Тривијални работи се тоа. Ако си имате основна љубов и почит, заедно ќе остварите се.

Како човек кој остварил 'многу' (финансиски), јас ќе ти кажам дека во животов немам остварено ништо. За прв пат се вљубив на 29 години, после 8 месеци, сега сме но контакт. Незнам што сум праел другите 29 години, ама жив бев само овие 8 месеци. Веројатно си мисли дека го презирам денот ко сум го сретнал, а јас не жалам ни една секунда од тоа време. Преубаво е да сакаш некој.

Последно уредено:
Јас мислам дека е токму спротивното. Тие неколку жени што се активни на форумов воопшто не се тип на луѓе што бараат трач рубрики или женски муабети. Напротив, со дискусиите што ги воделе одамна покажале дека знаат аргументирано да разговараат и дека не одат по стереотипи. Сега да не бидам нападната од машкиот пол дека го пишувам ова затоа што сум жена, ама моето нескромно и субјективно мислење е тоа. Сори.

Ех муабети сега, види поназад викица како ја критикуеме

Јас мислам дека е токму спротивното. Тие неколку жени што се активни на форумов воопшто не се тип на луѓе што бараат трач рубрики или женски муабети. Напротив, со дискусиите што ги воделе одамна покажале дека знаат аргументирано да разговараат и дека не одат по стереотипи. Сега да не бидам нападната од машкиот пол дека го пишувам ова затоа што сум жена, ама моето нескромно и субјективно мислење е тоа. Сори.
Slobodno mozes da mi posocis razgovor kade zena mu veli na druga zena, aj kjuti tamu, ne se blamiraj, ne si vo pravo. Osven ko ke se nadmudruvate vo medicina, ama toa ne e ni poentata, tuka vekje za ego se raboti. Za masko zenski odnosi, livadarki, red flagovi sploteni ste ko zagrozeno malcinstvo ;)
Автоматски споено мислење:

Ех муабети сега, види поназад викица како ја критикуеме
Da da, vo pravo si.
Ustvari vikica masko e, zensko e, koj li ja znae :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom