Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Uporen valjda , ete ne znamАко тоа е ред флег, што е маж што има 5000 акаунти?

Pink flagАко тоа е ред флег, што е маж што има 5000 акаунти?

Куртон.Ако тоа е ред флег, што е маж што има 5000 акаунти?
Можда али не си губам време со правење на 1324547828285 профила ко некој цреп.Ти си небитен ко семафор у ГТА друже.![]()

Ти на вага да не работеше....дај не тропај глупости жити кариера.Змии се поголемиот дел од жените. Треба да си паметен за да не те вози.
Земала другарка и напукала 250 кила, не било ред флег.. Абе оди, не е ред флег, свиња се напраила, не било ред флег. (ко што викаш ти дека се бранат меѓу себе)
Што е битно?Ти колку години имаш? 50 или 60?
13245478286ти профил incoming.тој бројот шо го напиша у постот... е толку кура да и влезат на мајка ти![]()
Друже што збориш бе само малоумник ќе го брани Костиќ, погледни му ги постовите балвани и примитивни, 13 годишњак е нивоа над него.E tuka se gleda razlikata pomegju maskata i zenskata populacija na forumot. Mazite ne se branat edni so drugi samo radi toa deka nekoj bil masko. Nekoja rabota ko ke ne ja biva, ne ja biva, ne glumime ludilo.
Od druga strana pak zenite ko ke se raboti za zena, slozni ko siptаri na protest. Ako saka i najgolema orospija da bidi, ne red flag, so cela paleta na crveni znaminja da mafta, ke ja branat do posledno i to e.
Јас мислам дека е токму спротивното. Тие неколку жени што се активни на форумов воопшто не се тип на луѓе што бараат трач рубрики или женски муабети. Напротив, со дискусиите што ги воделе одамна покажале дека знаат аргументирано да разговараат и дека не одат по стереотипи. Сега да не бидам нападната од машкиот пол дека го пишувам ова затоа што сум жена, ама моето нескромно и субјективно мислење е тоа. Сори.E tuka se gleda razlikata pomegju maskata i zenskata populacija na forumot. Mazite ne se branat edni so drugi samo radi toa deka nekoj bil masko. Nekoja rabota ko ke ne ja biva, ne ja biva, ne glumime ludilo.
Od druga strana pak zenite ko ke se raboti za zena, slozni ko siptаri na protest. Ako saka i najgolema orospija da bidi, ne red flag, so cela paleta na crveni znaminja da mafta, ke ja branat do posledno i to e.
Ех муабети сега, види поназад викица како ја критикуемеE tuka se gleda razlikata pomegju maskata i zenskata populacija na forumot. Mazite ne se branat edni so drugi samo radi toa deka nekoj bil masko. Nekoja rabota ko ke ne ja biva, ne ja biva, ne glumime ludilo.
Slobodno mozes da mi posocis razgovor kade zena mu veli na druga zena, aj kjuti tamu, ne se blamiraj, ne si vo pravo. Osven ko ke se nadmudruvate vo medicina, ama toa ne e ni poentata, tuka vekje za ego se raboti. Za masko zenski odnosi, livadarki, red flagovi sploteni ste ko zagrozeno malcinstvoЈас мислам дека е токму спротивното. Тие неколку жени што се активни на форумов воопшто не се тип на луѓе што бараат трач рубрики или женски муабети. Напротив, со дискусиите што ги воделе одамна покажале дека знаат аргументирано да разговараат и дека не одат по стереотипи. Сега да не бидам нападната од машкиот пол дека го пишувам ова затоа што сум жена, ама моето нескромно и субјективно мислење е тоа. Сори.

Da da, vo pravo si.Ех муабети сега, види поназад викица како ја критикуеме