Што ве насмеа денес?

• Креатор на темата Креатор на темата Chiksy^
  • Време на започнување Време на започнување
398228_303671119715616_252414188174643_713637_1436529790_n.jpg

Навистина незнам зошто незнам дека ваков клип езистирал долго време на јутубов :pos:
Значи мочање в крај, работава запаличу цела зграда од смеење! клипов ми го сподели еден колега од Кајгана :pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Вчера еден голуб оттука летна и у река таму се утепа, самоубиство напраи, изледа од болки нешто му се вртеше во главана и отиде со се река!
Сега ги фрливме 4 со све пријатељон!
Да им го зема држава, или некој друг, незнам кој
Тој Халили Абдиљ Кадир ги носи од турска прај швер...тако звани тигри

Башка типов и изнакодоши сите комшии
хахахахахахахахахахахахахахахаххахахахахахахаххахахахахах леле неможам :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Навистина незнам зошто незнам дека ваков клип езистирал долго време на јутубов :pos:
Значи мочање в крај, работава запаличу цела зграда од смеење! клипов ми го сподели еден колега од Кајгана :pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Вчера еден голуб оттука летна и у река таму се утепа, самоубиство напраи, изледа од болки нешто му се вртеше во главана и отиде со се река!
Сега ги фрливме 4 со све пријатељон!
Да им го зема држава, или некој друг, незнам кој
Тој Халили Абдиљ Кадир ги носи од турска прај швер...тако звани тигри

Башка типов и изнакодоши сите комшии
хахахахахахахахахахахахахахахаххахахахахахахаххахахахахах леле неможам :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Авторски права еееј :D
Ајде враќај се дома, ти најдов работа со задоволителна плата ;)
„Plan B“ вработува 3 келнери/ки со работно искуство на програма за угостителство од „Инфо Биро“.

Плата 25.000 денари.
Информации на тел. 070/ 232-887

Се зезам, мене ова ме изнасмеа денес, мислам дека е некоја тешка заебанција, ама го најдов на http://www.ohridnews.com/index.php?servis=soopstenija&id=254

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom