Што ве исполнува во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
Најубавото бело гушкалово суштество кое спие покрај мене:pipi:

Моментално ме исполнува музиката си слушам добро housce и сум добро опуштен еве на кајгана си кулиркам и дебатиркам :tv::helou:

Мххх...помислата дека утре ке се видам со некои луѓе после толку време....can't wait:)

Ме исполнува шопската и пола кило кромидот кој го изедов, па сеа сакам да залапам некој за да филингот биде подобар
Има доброволци?

Ме исполнува шопската и пола кило кромидот кој го изедов, па сеа сакам да залапам некој за да филингот биде подобар
Има доброволци?
Јас :хаха:

Иначе ме исполнува лименка пивце, музика, кулирање и ништо друго. Како се да ми е рамно ::D

Шумлива таблета со вишок железо и демек вкус на рибизла, саундтракот на The Fountain и помислата на љубовта.

Mе исполнува прдежот од комшијата.Така е сочен и смрден и е прекрасен за миризба,чисти синуси.ПРОВЕРЕНО!

Песните од Бјело Дугме..И топлиот тазе ајвер..

220 грама фстак и кило степче и ќе заборавев колешкава кога ми зборува не знам дали има астма или свршува по мене

во моментов единствено нешто што ме исполнува е љубовта на дечко ми, секој момент поминат со него и најмногу насмевката негова:back:

во моментов најозбилно, не е ласкање :smir: ме исполнува реплицирањето на форумиве и нешто добра музика!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom