Што ве исполнува во моментов?

• Креатор на темата Креатор на темата city
  • Време на започнување Време на започнување
3 тоста (хоум мејд) и 2 чаши сок.
Како ме исполанаја, едвај дишам. :tapp:

Мојата глетка низ прозорец. И троа италијанскиве песни.

Би ме исполнило една мирна попладневна дремка али потешко да се случи тоа...

Моментално ме исполнува мислата за потполо утре, иако не верувам дека ќе има потопол ден во блсиката иднина.
А, и да не заборавам, ме исполнува фактот што сум слободен, покрај сите проблеми кои ги имав со неа...:smir::smir::smir:

Моментално ме исполнува тоа што сум сама дома, што уживам во кафето и цигарата и што ми се смири чувството на нервоза што ме држеше утрово, како и плановите како да си ги распоредам парите со оглед на тоа што нема кој да ми готви викендов.

Мислата дека му значам на некого ме исполнува најмногу, иако ми е се ова некако ново и чудно ми годи

Моментално не ме исполнува ама баш ништо...ме фатија кризи од пред 15 мин. така да ми се зезна цел ден (а баш беше убав предходно)...
АМА... ако не се земе во обзир горекажаното, денес ме исполнуваат претежно малите нешта... Музиката на Калиопи, филмот што до пред малку го гледав со Мерил Стрип(каква актерка...ненормално мн. и се дивам)... си направив малку муабет со симпатијата(ова звучеше како евојче од 5то одделение:)), ме праша дали сум подобро(зашто болна сум)...Епа доволно причини да ми беше цел ден прекрасен...само ако на крај не ја уплескав со мајка ми...:( Се надевам брзо се ќе пројде...:)

Чувството на среќа на крајот на работната недела и окупираноста со плановите за викенд. Гласот на Brian Molko и вестите на А2.

Среќа, возбуда, љубов...
Позитивни чувства!
Среќа...
Утринско циметно кафе и мирис на печени бадеми во сончево, топло, прекрасно петочно утро!
Ах...Вибрирам позитивно:pipi:

...NEEEEESCAFEEEE!....
Ме исполнува чашата нескафе пред мене, што знам дека ќе ми даде енергија да ја издржам вечерва...:back:

Најгорчливата моја реалност што во последно време често ме исполнува..
Другото е се празнина..
Нит ми се искача, нит ми се мрда, нит ми се прај муабет со некој па ни со мајка ми што е стварно чудно.. Али јбг :nesum:

Збунетоста ...:nesvest:

Премногу сум збунет у моментов, не знам што како кде :nesum:

Можеби не е позитивно ама сепак ме исполнува и подобро таке бидејќи бегам од реалноста ...:jaj:

моментално ме исполнува некое подолго време убав спокој кој го чуствувам во мене,кулирачко дејствување проследено со пријатни муабети и пријатни луѓе.ме исполнува некоја доза на радост која ја чуствувам но и помала доза на празнина.Празнина која неможам да ја совладам и да ја осфрлам од мене.Празнина која ако уште некои време постои во мене мислам дека ќе ме смени максимално за тристашеесет степени ......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom