Што ве иритира кај луѓето?

Iskreno ne gi rabiram lugevo posledno vreme i najmalce trosam energija vo nivnoto analiziranje,golema e verojatnosta deka ne zasluzuvaat da bidat analizirani,zatoa i ne me iritiraat veke.

Лажговци, лицимери, користољубиви, нецивилизирани, арогантни, "нарциси", ефект на "грдо пајче", неодговорни, одмаздољубливи, нелојални, песимисти, позери, wanna-be, шмизли (иако овие последни три не спаѓаат во особина, ама...). Значи се на се 97% од популацијата :D

Апдејт
Ме иритира тоа што мислат дека на нив им е најтешко, или пак, дека само на нив им е тешко...

Me nerviraat dvolichni lugje :nerv:, me nerviraat dudlachi, me nerviraat koristoljubivi lugje i me nerviraat lugje shto lazat i mislat deka mene me lazat a vsushnost samite se lazat.. :nerv:

Само-бендисани и Фалбаџии, од стилот: Јас сум најубав/а, најдобар/а, сите гледаат само во мене, стално сум во центарот на вниманието........сварно грозно гаадно и ужасно иритирачко, за таквите стално викам дека се греота.. зашто сварно се греота!
Можеби понекогаш и јас си помислувам тоа ама никогаШ, баш никогаш не го кажувам тоа гласно, останува за мене..
логично нема потреба да кажувам такви работи некому, добиваш само негативни поени......
Барем за мене тоа е така!

Дволичноста најмногу ме иритира.Исто ме иритираат и озборувањето,фалењето,користљубивоста и ароганттноста :toe:

toa sto odma pocnuvaat da letaat u oblaci a vsusnost ne naucile ni da odat kako sto treba!

Me nerviraat prosti necivilizirani lugje koi ne znaat da se izrazat, ne znaat da napravat normalen muabet, me nerviraat lazgovci, licemeri, dvoli4ni lugje, razgaleni mamini i tatini kjerki i sinovi koi za se cekaat na gotovo, me nerviraat koristoljublivi sustestva, sustestva koi se samobendisani, pa i onie koi samo se falat, lugje koi imat previsok kriterium a smite tie gi nemaat kriteriumite koi gi postavile za nekoj drug itn.

Во последно време ме нервираат луѓето кои опсесивно навиваат за спортски клуб до толку што си рискираат се. Аман бе не се брани клуб така...

Негативност, мрчење, намќорење на непостоечка основа. Ма и на постоечка. До сега не сум добила доказ дека со таков став се решаваат проблемите.

Ме иритира силата со која си земаат за право да судат за други, а во меѓувреме да се ставаат во центарот на жалост на светот како некој баш нив им се меша во животот. Лицемерие и патетики до бескрај.
Ме иритира пасивниот став кон животните дилеми. Толку прекрасни можности надвор, а толку беспотребно затварање во себе и самосожалување. Жалосно...

Лажење и не ме иритира толку. Ако ништо друго, барем е доказ дека некој ги користи мозочните клетки за да оствари некоја цел, што е далеку подобро од искреното ама патетично гледање на промените во светот и непревземање ништо.

Дволичност, користољубивост а најмногу НЕИСКРЕНОСТ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom