Што ве иритира кај луѓето?

Nesposobnost za izrazuvanje, soodvetno na situacijata i temata na razgovor!
Nestrplivost!
Nepocituvanje pravila!

Површност,, користољубивост,, лицемерие,, негативност..:pipi:

Кога со секој се прават добри овакви онакви и после ги глеаш пеат за истите све што кажале и лошо и добро.

Лажговци - не ме иритираат, интересни ми се кога знам дека ме лажат и се трудат да поверувам во тоа кое ми го сервираат. Incredible fun and social engineering.

Лицемери, дволични створења, оние кои немаат свое јас, негативци, песимисти, буквалисти.

мен ме ногу иритира коа ќе фане некој да се иритира, уфф ич не го поднасам тоа ногу ме иритира иритирањето на другите :)

Лицемери, дволични створења, оние кои немаат свое јас, негативци, песимисти, буквалисти.

јас би додал и љубоморни копилиња и би комплетирал една цела темна страна

Дволични идиот(к)и кои мислат дека постигнале се во својот посран живот. Лажговци, површни, користољубиви, скржави луѓе, луѓе што изневеруваат, мрзливи луѓе...

Дволични идиот(к)и кои мислат дека постигнале се во својот посран живот. Лажговци, површни, користољубиви, скржави луѓе, луѓе што изневеруваат, мрзливи луѓе...

би додал само уште и малоумни...инаку дволични машки не ме толку иритираат, ама женска дволичност :nerv::nerv:

Ме иритира тоа што мислат дека знаат се, а уствари незнаат ништо. Ме иритира тоа што цело време се тажни, а ни тие незнаат зошто. Ме иритира тоа што осудуват само по надворешен изглед, а не по карактер :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom