Што треба да прават жените? Што се жените? (Никола vs жените)

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Моето гледиште се совпаѓа со гледиштето на 90% од хетеросексуалните мажјаци.

го имам ова спомнато и претходно, али ајде пак..

жените се создадени за секс. Жената треба да го задоволи мажот сексуално и ако е потребно да вежба со друга девојка за да биде подобра во тоа, во ред е.
Затоа и лезбејските сцени не изгледаат гадно, затоа е и прифатливо девојчиња да се држат за рака и слично.
Сега, се разбира, не збориме за хард кор лезбо-феминистки кои мразат мажи од дно на душа.
Се работи за нормални девојчиња кои ете, сакаат да си поиграт малце :pos:

жените се создадени за секс. Жената треба да го задоволи мажот сексуално и ако е потребно да вежба со друга девојка

Treba :zid:

:ne:...... vo zabluda si

Никола напиша:
Жената треба да го задоволи мажот сексуално и ако е потребно да вежба со друга девојка за да биде подобра во тоа, во ред е.
Живти ја? :shock: :shock: :shock:
Како Никола да повежбам блоу џоб со друга девојка? Како да научам дали треба спешл атеншн на јајценцата со друга девојка? Шо праиме со кожичкана (ако е цела) нагоре-надоле, преку главичка, под неа? И за тоа ќе чујам од девојката - хау даз ит фил?
Со жена се прават поинакви м-м-м-м-м прекрасни работи, Никола мој убермачовски. Не се вежба како да се задоволи маж.
Него шо викаш, боље ја со мачорон мој да повежбам - за да ја остварам целта на своето постоење, нели. Бар е адекватно опремен.

RaGeAnGeL напиша:
tie raboti ne se vezbaat tie raboti se znaat bez vezbanje :poos:

Е, ајде де, ама кому збориш! Него Рејџ, оди таму пазари некоја пластика (избегавај го апаратот за гасење пожар) или набилдај се со некоја чик уит а дик, глеаш дека нејќат ненавежбани. :wink: :wink: :pos: :pos:

RaGeAnGeL напиша:
жените се создадени за секс. Жената треба да го задоволи мажот сексуално и ако е потребно да вежба со друга девојка
Treba :zid:

:ne:...... vo zabluda si

Јас во заблуда?
Не, не...
Да ми простиш

Можеби ти си во заблуда ако мислиш дека треба да ставиш пенис вештачки (во последно време и природен) и да работиш некое машко од позади
Сигурно за тоа не е створена жената!

Нема да си ја :zid: лупам главата затоа што мислам дека жената треба да го задоволи мажот
Впрочем, задоволството е обострано, нели?

Ми забегувате од тема, ке ве чкопам, еј!!!

Не е се иначе у вежбањето, али има многу и у тоа... И не да земеш инструктор, туку си треба поминато време и искуство бре!!!

Али ако не си така родена (читај - створена како личност до 18 години) никогаш нема да го достигнеш врвот, џабе и вежбање и искуство и се!!!!

Нашата умешност (на машките) е да ги пронајдеме и познаеме тие што го имаат достигнато врвот!!! Малку се такви у Македонијава, и тешко се наоѓаат (афторот зборува од лично искуство)...

Pa bogami radi toa shto zenkata TREBA(morav da potenciram)da go zadovoluva mazjakot jas od deneska ke pocnam da vezbam na dolgi stazi...zato shto jas sum sozdadena za da go zadovolam i usrekam mazjakot i celta na moeto postoenje e taa i SAMO TAA :cuc:

RaGeAnGeL напиша:
Pa bogami radi toa shto zenkata TREBA(morav da potenciram)da go zadovoluva mazjakot jas od deneska ke pocnam da vezbam na dolgi stazi...zato shto jas sum sozdadena za da go zadovolam i usrekam mazjakot i celta na moeto postoenje e taa i SAMO TAA :cuc:
:dudlac: :cls:

Никогаш не сте знаеле правилен заклучок да изнесете
Е сега ќе си ја лупам главата :zid: :zid: :zid:

RaGeAnGeL напиша:

RaGeAnGeL ти не си родена таква...РАзлично си створена и воспитана... Не го прави тоа, џабе е! Что и да направич, маж покрај тебе нема никогаш да биде целосно задоволен. Али не се тревожи. Ти реков екстремно ретки се тие жени!!!! (јас во моментов не сум со таква) Така да нема место за паника, не си нешто ненормална... Фурај си како што знаеш, иначе ако земеш да вежбаш, или сеа да прифаќаш филозофии за целта на твоето постоење, само ќе се изгубиш у времето и просторот и ќе ти делува тоа негативно... Прифати ја реалноста, сигурно имаш други квалитети!!!

Р.Ѕ. Е сеа, уз тоа ќе мора да прифатиш дека у конкуренција со таква женска КАЈ БИЛО КОЈ ДЕЧКО губиш со голема разлика... Али здравје...

Ma daj bre ziti se poshtedime od filozofii bezvrska...zaklucok za so?kaza so kaza kazavme i nie i sve vo krug zadovolstvoto na kvadrat :wink: Ti glata mojs da si ja lupas kolku sakas a to nema da smeni nishto...i jas ja lupam glava na postoj ko tvojne ama ja lupam od smeenje :poos:

Dolphin напиша:
RaGeAnGeL напиша:

RaGeAnGeL ти не си родена таква...РАзлично си створена и воспитана... Не го прави тоа, џабе е! Что и да направич, маж покрај тебе нема никогаш да биде целосно задоволен. Али не се тревожи. Ти реков екстремно ретки се тие жени!!!! (јас во моментов не сум со таква) Така да нема место за паника, не си нешто ненормална... Фурај си како што знаеш, иначе ако земеш да вежбаш, или сеа да прифаќаш филозофии за целта на твоето постоење, само ќе се изгубиш у времето и просторот и ќе ти делува тоа негативно... Прифати ја реалноста, сигурно имаш други квалитети!!!

Р.Ѕ. Е сеа, уз тоа ќе мора да прифатиш дека у конкуренција со таква женска КАЈ БИЛО КОЈ ДЕЧКО губиш со голема разлика... Али здравје...

Per ako ti mojot post go svati seriozno i pocna da me analiziras .....wow no comment.Pa ti covece cudo si bil be ej! jas moram da se povlecam od ovdeka....fala so mi gi otvori ocive :cuc:

RaGeAnGeL напиша:
Per ako ti mojot post go svati seriozno i pocna da me analiziras .....wow no comment.Pa ti covece cudo si bil be ej! jas moram da se povlecam od ovdeka....fala so mi gi otvori ocive :cuc:

Види сеа, нема потреба од цинизам... Јас пишував факти, и искрено сакав да ти помогнам, а ти ме напаѓаш... ц ц ц ц, неубаво од твоја страна!!!

Бај д`веј затоа не можете да ме разберете коа ви раскажувам за искуствата со 3-40 пати свршување и слично... Тоа се екстремно ретки девојки у Македонија!!! Проблемот со вас 99% кои што се различни е што се плашите од нив, ги мразите, и непотребно лошо ги етикетирате!

RaGeAnGeL напиша:
Ma daj bre ziti se poshtedime od filozofii bezvrska...zaklucok za so?kaza so kaza kazavme i nie i sve vo krug zadovolstvoto na kvadrat :wink: Ti glata mojs da si ja lupas kolku sakas a to nema da smeni nishto...i jas ja lupam glava na postoj ko tvojne ama ja lupam od smeenje :poos:

Цепки
Моите молитви се со тебе :molam:

Се оградувам од секакво понатамошно упропастување на темава
Со тоа што ја напуштам...

Aceva напиша:
Живти ја? Шок! Шок! Шок!
Како Никола да повежбам блоу џоб со друга девојка? Како да научам дали треба спешл атеншн на јајценцата со друга девојка? Шо праиме со кожичкана (ако е цела) нагоре-надоле, преку главичка, под неа? И за тоа ќе чујам од девојката - хау даз ит фил?
Со жена се прават поинакви м-м-м-м-м прекрасни работи, Никола мој убермачовски. Не се вежба како да се задоволи маж.
Него шо викаш, боље ја со мачорон мој да повежбам - за да ја остварам целта на своето постоење, нели. Бар е адекватно опремен.
Николас, нека не те нервира Dr. Ацева. Барем по првиот дел од твојот аксиом јас не видов да ти противречи. :twisted: А за вежбањето, море нека вежба со keнгур, ако сака само да ме задовољи! :poos: :poos: :poos:

Живти ја? Шок! Шок! Шок!

Па порано, кога имало недостаток на мажи поради војните, некогаш на еден маж доаѓале повеќе жени. Претходно се подразбирало, но поради практична причина, Мухамед тоа дури и во закон го претворил, каде машкото треба да ја зама под закрила вдовицата и децата нејзини.
Жените долго време останувале сами, додека мажите биле во борба и започнале да се самозадоволуваат или еве вежбаат.
Мажот се пали на една девојка, а кога ќе види две или повеќе, задоволството му се зголемува, па и од тој аспект, бил пожелен лезбејскиот акт.

Она што е интересно е зошто и денес, кога бројчаната распределба помеѓу половите е еднаква, некои жени имаат потреба да спијат со други жени?
Одговорот на ова прашање не може да биде друг, освен дека има остатоци од старото харемско размислување.
Значи, девојките, денешните лезбејки, треба да го напуштат неколку илјадното застарено сфаќање, да разберат дека не е нужно повеќе да ги следат тие традиции и да и се препуштат на љубовта на мажот.
Останува еден мал дел на лезбејките кои се жени кои ги мразат мажите од х причини, за нив е потешко да се дојде до решение.
Тие се и најголемиот проблем, бидејќи регрутираат девојчиња кои инаку нормално би се развиле создавајќи им лоша слика за мажите.

Жената и мажот можат да си ја најдат сопствената среќа, само еден со друг, во брачна заедница. Сите други егзибиции, се само играње и со природата и со се друго.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom