Што треба да прават жените? Што се жените? (Никола vs жените)

Анастазија напиша:
А да си купиш кукла на дување?

Со задоволство. Али ги немаат направено толку добри ко што е женското. Не скока самата, не се ангажира за пушење ко што треба , т.е. треба со раце да ја мрдаш, не готви, не чисти, не пере. Не ги бива и вистинските жени се сеуште актуелни поради тоа.

Хахаха
Али... Ако јас треба да бирам меѓу тебе и дилдо... Би размислила два пати:)))

Анастазија напиша:
Хахаха
Али... Ако јас треба да бирам меѓу тебе и дилдо... Би размислила два пати:)))

Сешто, на жена секогаш ќе и треба машка рака да ја насочи низ животот, да и каже што треба да прави. Жените се неспособни сами да го одберат она кое им се допаѓа и што сакаат да направат. Не е само до сексот, за жените демек во сексот има и нешто повече од секс..има некое врзување, спојување и не знам што се уште глупости не циркулираат наоколу.

Анастазија напиша:
Мене посесивноста не ми пречи. Поише би ми пречело ако типот ич не го боли што праам и со кој праам! КОга е љубоморен - значи ме сака само за себе а тоа и ми е некој сигнал на љубов.
Абе у пичку матер зашто ова маживе само за секс се замараат а ние и љубов бараме!!!!?????

Бидејќи сте жени и тоа ќе биде секогаш во вас. Ако се обидете да се однесувате како машко, нема тоа далеку да ве однесе. Исто и маживе кои се лигават и папучарат. Зарем сакате истополови индивидуи кои се шетаат фатени за рака и уживаат во нешто глупо ко зајдисонце или подрастично водат љубов, а не се ебат:)

Не, ние обожаваме испотени, влакнести животињи (неприпитомени, разбира се) кои агресивно (ко зајаци) скокаат врз нас и свршаваат за две ипол минути. Тоа ни е животен сон - да најдеме ваков човек, ама пустиот стереотип за тоа како треба да се однесува една девојка не ни дава можност да ги изразиме нашите вистински барања.
Абе ајде, глупости, водење љубов.. пСссссс

Jesus Christ, дали, о дали ти си легнал некогаш нешто без да платиш?
Мислам... Девојката за да легне со тебе треба дали да е дамла пијана дали да нема доволно активни мозочни клетки. Со вакво размислување се сомневам дека некогаш ќе најдеш некоја што во сексот со тебе би добила спојување, врзување или што и да е...

Анастазија напиша:
Jesus Christ, дали, о дали ти си легнал некогаш нешто без да платиш?
Мислам... Девојката за да легне со тебе треба дали да е дамла пијана дали да нема доволно активни мозочни клетки. Со вакво размислување се сомневам дека некогаш ќе најдеш некоја што во сексот со тебе би добила спојување, врзување или што и да е...

Никогаш не барај од девојка совет за тоа што треба да направиш за да ја легнеш. Девојките не знаат што им се случува. И тоа не е од пијаност туку од емоциите, кои кај нив се посилни од разумот:)

Можам само да замислам на какви девојки имаш налетувано во животот :)

Анастазија напиша:
Не, ние обожаваме испотени, влакнести животињи (неприпитомени, разбира се) кои агресивно (ко зајаци) скокаат врз нас и свршаваат за две ипол минути. Тоа ни е животен сон - да најдеме ваков човек, ама пустиот стереотип за тоа како треба да се однесува една девојка не ни дава можност да ги изразиме нашите вистински барања.
Абе ајде, глупости, водење љубов.. пСссссс

Немој во ниеден момент да си помислишп дека некој кој би сакал да го добие она кое му треба би се однесувал на начин кој јас го опишав. Напротив. Најуспешниот пристап е токму играње според оние принципи кои девојката ги сака. Не се залажувај дека некој кој е влакнеста свиња во душа, би се преставил така пред девојка. Тоа ќе го дознаеш понатаму, кога ќе се заљубиш, дека принцот не е тоа кое се преставувал.
Дали вие девојките имате радар за кретени (според вас)..нееее...:))

Анастазија напиша:
Можам само да замислам на какви девојки имаш налетувано во животот :)

Јас па знам на каkви се ти машки имаш налетувано:)

Ајде... Ми текнува за оние суштества кои се држат заљубено за раце и гледаат изгрејсонца (или беше зајдувањето бе?!). ОК, нема везе, совршено добро те разбирам. Исфрустрираност, тешки јебачко мачо глупости кои после толку после повторување почнале да ти стануваат реалност

СИТЕ постови кои ќе се надвор од некоја тема, а се препуцавања меѓу Никола и жените од форумов ќе се префрлаат тука! Па аман од постови кои немаат врска со темата.
Продолжете, ако сакате тука колете се:)

Ова е одлично решение. Ќе ги молам жените да се воздржат од недолични коментари и работи насочени кон мене на другите теми и да ја насочат својата омраза кон мене, а со тоа и кон машките, тука.
Благодарам.:)

posle citanje na celata tema, mozam sleden zaklucok da donesam, poentata na nikola e da zenite vezbaat so drugi zeni, a ako sakate da steknete epten iskustvo kupete si vibrator i vezbajte so nego, za da mozete se da napraite da mu odovolite na nekoj ko nikola!!!!!
Nikola da bea site mazi kako tebe, 95% od zenite ke bea sami i ke koristea vibrator( ostanatite 5%, epa da uvek ima nekoj sto ke se zaebe).

_ZlObNiCa напиша:
posle citanje na celata tema, mozam sleden zaklucok da donesam, poentata na nikola e da zenite vezbaat so drugi zeni, a ako sakate da steknete epten iskustvo kupete si vibrator i vezbajte so nego, za da mozete se da napraite da mu odovolite na nekoj ko nikola!!!!!
Nikola da bea site mazi kako tebe, 95% od zenite ke bea sami i ke koristea vibrator( ostanatite 5%, epa da uvek ima nekoj sto ke se zaebe).

Да беа сите мажи ко мене, немаше да има незадоволени девојки, нешто ко вибратор немаше да постои, немаше да има глупи теми ко албум на љубовта и кого сакате да гушнете, девојките ќе си беа среќни и исполнети од вистински мажи а не со мочковци ко што ги има денес насекаде.

eh nikola da znaes kolku mozat tie spored tebe nareceni "mockovci" da napravat devojka srekna vo sekoj pogled, na nacin na koj sto nikogas ti ne deka ne bi mozel, tuku ne bi znael kako,pa tokmu poradi istite takvite kako tebe imaat problem so sebesi pa otvaraat vakvi temi po forumov:):):)

_ZlObNiCa напиша:
eh nikola da znaes kolku mozat tie spored tebe nareceni "mockovci" da napravat devojka srekna vo sekoj pogled, na nacin na koj sto nikogas ti ne deka ne bi mozel, tuku ne bi znael kako,pa tokmu poradi istite takvite kako tebe imaat problem so sebesi pa otvaraat vakvi temi po forumov:):):)

Ова демек треба да ми отвори некоја вистина која не сум ја видел, нешто кое е пробив во менталниот склоп на секое машко, нешто кое го има али јас не сум свесен. не свесен сум дека има тешки пичколижачи, луѓе со главата во гзот, кои немаат појма од фундаменталните форми на меѓуполовото општење.
Инаку за тебе што ќе ви се такви мажи? Земете си жени, помили се понежни, знаат што на жена и треба?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom