Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Анастазија напиша:А да си купиш кукла на дување?
Анастазија напиша:Хахаха
Али... Ако јас треба да бирам меѓу тебе и дилдо... Би размислила два пати))
Анастазија напиша:Мене посесивноста не ми пречи. Поише би ми пречело ако типот ич не го боли што праам и со кој праам! КОга е љубоморен - значи ме сака само за себе а тоа и ми е некој сигнал на љубов.
Абе у пичку матер зашто ова маживе само за секс се замараат а ние и љубов бараме!!!!?????

Анастазија напиша:Jesus Christ, дали, о дали ти си легнал некогаш нешто без да платиш?
Мислам... Девојката за да легне со тебе треба дали да е дамла пијана дали да нема доволно активни мозочни клетки. Со вакво размислување се сомневам дека некогаш ќе најдеш некоја што во сексот со тебе би добила спојување, врзување или што и да е...

Анастазија напиша:Не, ние обожаваме испотени, влакнести животињи (неприпитомени, разбира се) кои агресивно (ко зајаци) скокаат врз нас и свршаваат за две ипол минути. Тоа ни е животен сон - да најдеме ваков човек, ама пустиот стереотип за тоа како треба да се однесува една девојка не ни дава можност да ги изразиме нашите вистински барања.
Абе ајде, глупости, водење љубов.. пСссссс
)Анастазија напиша:Можам само да замислам на какви девојки имаш налетувано во животот![]()

_ZlObNiCa напиша:posle citanje na celata tema, mozam sleden zaklucok da donesam, poentata na nikola e da zenite vezbaat so drugi zeni, a ako sakate da steknete epten iskustvo kupete si vibrator i vezbajte so nego, za da mozete se da napraite da mu odovolite na nekoj ko nikola!!!!!
Nikola da bea site mazi kako tebe, 95% od zenite ke bea sami i ke koristea vibrator( ostanatite 5%, epa da uvek ima nekoj sto ke se zaebe).

_ZlObNiCa напиша:eh nikola da znaes kolku mozat tie spored tebe nareceni "mockovci" da napravat devojka srekna vo sekoj pogled, na nacin na koj sto nikogas ti ne deka ne bi mozel, tuku ne bi znael kako,pa tokmu poradi istite takvite kako tebe imaat problem so sebesi pa otvaraat vakvi temi po forumov![]()