Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ama ustvari vistinata e deka ne mozeme do beskraj da se vadime i da ja sminkame momentalnata nesposobnost so temnoto i neslavno minato.Од тоа темно минато уште долго ќе трпиме, сакале или не.
Мислам дека (ако сакаат) дотичните наши водачи, ќе излеземе, но за тоа ваљда е потребен оној длабок рез кој постојано се споменува (во мојот пример да се раскопа, стави изолација и ѕидот ќе нема гајле), како и соработка со останатиот дел од светот. Најпрво соработка со соседите (кои секогаш се претставени како баба роги). Има лица кои треба да се бават со тоа, не може ударни вести да се името, грци, бугари...нас никој не не сака. А кој кого сака? Се си е интерес.Ama ustvari vistinata e deka ne mozeme do beskraj da se vadime i da ja sminkame momentalnata nesposobnost so temnoto i neslavno minato.
Cist primer e Albanija. Tie imaa minato so mnogu poveke temnina, a sega kolku tolku sonceto poveke osvetluva kaj niv otkolku kaj nas.![]()
Има една друга вистина: челната постава таква каква што е, не покажува добра воља да ги „оправа“ работиве. Луѓе, Швеѓаните ни забранија да го користиме нивното име во иднина! Знаете кога Шведска ќе не препорача како подобна инвестициска зона? Никад! Вака се оддалечуваат инвестициите; кога странец ќе види дека власта не е заинтересирана за оддржување на производството, за изнаоѓање на решенија за одржливоста и стабилноста, за што тогаш правиме муабет?
Се понаша кон странциве буквално у стилу „кој те е*е“...
За жал не е само недостаток на култура и манири тоа што ние го праќаме како порака...
СвидМилк си ја завриши најверојатно работата за која беше и формирана.
СвидМилк си ја завриши најверојатно работата за која беше и формирана.
Сега во време на криза,инвестициите уште повеке ке се намалат.
Тези 8 милиарда евро са повеке от смешни.От около 300-400 милиони евра,скокнавме на 8 милиарда евро.Некоj е повервал?
Сега во време на криза,инвестициите уште повеке ке се намалат.
Тези 8 милиарда евро са повеке от смешни.От около 300-400 милиони евра,скокнавме на 8 милиарда евро.Некоj е повервал?
само преродбениците фми
кој друг...има ли таков жити се-да видам и да не верувам,очигледно ако има одговорот би бил прости му боже со лоботомија отсуствува дел од мозокот за здрава логика.