Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
-a be batki,sto vi e rabotata so toa"NA PRV SOSTANOK JAS PLAKAM"?На прв состанок јас си плаќам, а после ако бидне нешто не е битен редот, битно е да се има граница, кога јас плаќам кога заедно си плаќаме, и кога она плаќа

Сите машки (скоро сите) имаат во глава дека треба секогаш да ја плаќаат сметката што е сосема погрешно според мене.Или ќе се договориме секој да го плаќа својот дел или еднаш јас еднаш он.Само он да плаќа можам да дозволам ако ептен има повод за нешто да ме почасти![]()

prviot sostanok koa ti plakas ispagas kavaer ama i ja testiras kolku e nastojciva da si plati ona sama i kolku trosi koga ke sedne i red dr raboti-a be batki,sto vi e rabotata so toa"NA PRV SOSTANOK JAS PLAKAM"?
- na prviot sostanok treba da plati toj sto bil inicijator,na taa sredba(sostanok),vo sprotivno,pa sekoja devojka stom i se izleguva ,a ne i se trosat pari,ke te vika na sostanok,ke ja castis,i posle nema ni da ja vidis(a toa e cesta pojava).
-vo minatoto bilo taka sto sekogas mazot bil toj koj se pustal na nekoja devojka,isklucivo mazot pokanuval na sostanok,taka i toj plakal.a vo denesno vreme malku se smeneti rabotite,taka da koga zensko te vika na sostanok,logicno e taa da pocasti(sto ne znaci deka mora),i malku treba da se pokaze,21 vek sme i neli se stremime kon ramnopravnost.