Што се случува со Мак ѕвезди?

• Креатор на темата Креатор на темата VeS
  • Време на започнување Време на започнување

VeS

.
Член од
16 мај 2008
Мислења
4.749
Поени од реакции
2.355
Оваа тема почнувам да ја пишувам непосредно откако ги прогласија двајцата финалисти. Имаше едно дете мислам дека се викаше Влатко,ама не сум сигурна важно тие шо гледаја сигурно имаат заблежано дека ги пееше песните од Тоше и имаше исти глас ко него. Тоа стварно неможам да си го објаснам како не влезе во финале . Во истава прилика ќе ја искористам за да слушнам мислење за Драган Вуќич како водител или како лажго што на бендот претходно им ветуваше нова опрема, а на крај останаа без ништо по што мораа да си заминат иако имаа понуда да свират и на шоуто на Боки 13:kesa:.

е стварно, како пееше дечкото, алал да му е, ме расплака, посебно на Игри без граници. Исти глас ко Тоше еј. И после не влезе во финале. Штета. Самите си ја уништуваме музичката естрада.

е стварно, како пееше дечкото, алал да му е, ме расплака, посебно на Игри без граници. Исти глас ко Тоше еј. И после не влезе во финале. Штета. Самите си ја уништуваме музичката естрада.

Или дечкото сам си ја уништува кариерата со имитација на нешто што засекогаш ќе остане единствено.

Еј ако зборувате за детево што пеело, ако пеело на Евровизија, јас едн дел пропуштив.Може некој да ми објасни што било?И каде пеел?

Па не влезе зашто Кичевчани се покажаа како прости (Влатко е од Кичево за тие што не знаат). Во првите 2 рунди доби по 1100 гласови нормално главно од својот роден град, а во последната елиминациона рунда кога му требаше најмногу поддршка доби 900 гласа и испадна. Се испукаа неговите поддржувачи кога не му требаа толку гласови а после го зезнаа. Како и да е не е толку страшно, бидејќи со оглед на очигледниот талент ќе се најде некој да му направи кариера.

Штета што испадна Влатко. Има најдобар глас од сите финалисти. Драган Вучиќ не би го коментирала. Си лупа киксови, ама шоуто беше ОК. Сите 8 финалисти се надежни и добро пеат. Подобро така некој да се пробива на естрадата, со квалитет, отколку некои што имаат пари да платат, а врска немаат од пеење.

Koj kako saka neka reci,deteno zasluzi da pobedi...od site najubavo peese,pa i najdobra pojava imase i harizma....ako sum od prilep i ako pobedniko prilepcanec e mislam,ama ona ne bese fer...

јас врска немав кој е тој влатко. сега налетав на видеово
http://www.exclusive.com.mk/article_item.asp?artid=2808
и забележувам огромна сличност на гласот негов со на тоше. како и да е, тоше е еден, така и ќе остане. НИКОЈ, ама БАШ НИКОЈ НЕМА И НЕМОЖЕ ДА ГО ЗАМЕНИ!!! мислам дека е џабе што му е тој гласот. едноставно, не е тошка...

дечкото има глас ама премногу очигледно беше дека го копира буквално секој потег на тоше , а тоа барем мене така ми изгледаше му ги правеше настапите да личат на некое бедно караоке шоу и покрај феноменалниот глас. има талент , може да успее но не верувам дека ке проба да биде свој повторно ке игра на картата новиот тоше .
а за вучиќ што да се каже сељак невиден ама добри пари направи со ова

Тој Влатко погрешно место погрешно време шо да му се праи,толку време додека беше жив Тоше го имитираа и го имитараа и не стасаа ни на пола од овој Влатко а овој сеа се створи и ке му биде се џабе :)
Под итно нека мења и стили потези и репертоар ако треба ма и глас нека мења оти ке пропадне вака

Serpico напиша:
Да бидеме реални, премногу сме погодени од се што се случи - и бар во моето срце нема и ќе нема место за нов Тоше. Ако тоа му е стилот, јебига.

Мене секоја споредба на било кој со Тоше ми ствара невидена одбивност кон истиот.
Дури и да нема реална причина.

Неможе да се најде замена за Тоше.

А новиве фаци што се пробиваат нека си го кршат сами ледот, мислам дека може да излезат некои навистина интересни пејачи.

CafeDelMar напиша:
Тој нема сличен глас со Тоше,тој само сака да има глас како него.

Овде е основната разлика и затоа младичот беше мизерен.
е тука мора да те поправам. И јас сакам да имам глас како Мадона ама немам. Ни Влатко ни никој не е крив што бојата на гласот му е слична на Тоше. И исто така прочитав многу коментари пишани дека требало да си пеат нешо во нивни стил...епа драги луѓе како да пеат во нивни стил ко тие сеуште не се постанати пејачи и од кого да пеат песни ако не од нашиве пејачи...прајте грешка не треба да осудуваме само затоа што Влатко има исти глас ко Тоше, зошто ако не се сеќавате го имавме Тоше незнаевме да го чуваме токму поради македонската љубомора, недоволно го прикажувавме кон светот и кога си одлулчи сам да се пробие се случи најлошото. Зато неубаво од ваша страна шо така зборувате, наместо да го подржите што имаме уште една успешна звезда вие го плукате. ЧИСТА МАКЕДОНСКА ЉУБОМОРА

е тука мора да те поправам. И јас сакам да имам глас како Мадона ама немам. Ни Влатко ни никој не е крив што бојата на гласот му е слична на Тоше. И исто така прочитав многу коментари пишани дека требало да си пеат нешо во нивни стил...епа драги луѓе како да пеат во нивни стил ко тие сеуште не се постанати пејачи и од кого да пеат песни ако не од нашиве пејачи...прајте грешка не треба да осудуваме само затоа што Влатко има исти глас ко Тоше, зошто ако не се сеќавате го имавме Тоше незнаевме да го чуваме токму поради македонската љубомора, недоволно го прикажувавме кон светот и кога си одлулчи сам да се пробие се случи најлошото. Зато неубаво од ваша страна шо така зборувате, наместо да го подржите што имаме уште една успешна звезда вие го плукате. ЧИСТА МАКЕДОНСКА ЉУБОМОРА

Секоја чест за ова што го напиша ,потполно си во право, се сложувам со тебе поздрав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom