Што сè би направиле за пари?

• Креатор на темата Креатор на темата StRePiToSa
  • Време на започнување Време на започнување
Би работела.
Зар има и такви што прават нешта за пари...???:kesa:

Прават муабет двајца:

1: Дај бе да те ебам?
2: Не бе бегај, не сум педер!
1: Дај бе, ке ти дадам 5000 евра
2: Не бе нема шанса!
1: А ако ти дадам 50000 евра?
2: Не знам... ке размислам
1: Абе педери има, пари нема....

:)

Не би направил ништо за пари. парите не се моја цел во животот. Парите доаѓаат и си одат. Другото останува.

Vikaat sekoj ima cena kolku i da se protivi,ne sum se nasla vo nikakva takva situacija za da kazam dali sum prifatila ili ne a vaka se mozeme da si zborime da ili ne,moze zatoa i ostanala pogovorkata nikogas ne veli nikogas:wink:

За поголема сума би можел да си го отстранам мандалото со ласеропоктура или со моторцангла.

убаво си кажаа погоре.. зависи за колку пари и зависи шо се бара од мене!!!

Што би направил за пари а? Епа ќе се надоврзам на другите погоре зависи што работа се бара од мене и дали парите се спрема работата!!!

hm .. ako vi postavev prasanje sto se bi napravile za 1 mil evra taa tema ja ima vekje sto bi napravile ako imate 1 mil ... ama moeto prasanje bese STO SE BI NAPRAVILE ZA PARI ne e bitno cena vie zamislete si nekoja cena ... pr: Jas za pari bi ubil covek, dr ,jas za pari bi kradel ,jas za pari bi se prostituiral itn itn... a ne ama zavisi za kolku pari ama kako ama deka mislam deka dovolno e jasno prasanjeto ... i pogore kazav sami si odreduvate cena samo sakav da znam do kade moze da stigne coveckiot um koga se vo prasanje parite ... Pozdrav

p.s ona so primerite jas ne se pronaogjam tamu... primeri bea samo i ne znaci deka bi go napravila a jas SEKOJA CESNA RABOTA KJE JA RABOTAM ZA PARI ...

Све ке работам за пари, зашто у све сум добар. А викаат ако си добар у нешто не го прави за џабе.

Погледнете го аватарот и никот и ке ви стане јасно. :)
Шега на страна, би работел нормално, чесно и одговорно. Не е се во парите па да човек се одлучи да прави работи кои не ги сака само и само да добие пусти пари.

За пари ја пијам цела кафана!Ако треба и без пари ќе ја испијам:icon_lol:
За друго не ми се значајни и така ги имам само 15 дена...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom