Што сакате за роденден?

• Креатор на темата Креатор на темата sweet_girl
  • Време на започнување Време на започнување
ЕЕЕ денес ми е роденденот ама имам измешани желби што да и посакам за денес. Ај ошто нешто асално не ми текнува здравје живот пари и среќа за мене и сите плус македонија да тепа у моја чест и некој нека ми ги слушне молбите за кола. П.С. дедо мраз ај ако читаш напрај нешто со проблемов :pos:

Мир во светот, и да нема гладни во Африка. :pipi:
natalie-glebova-miss-universe-pictu.jpg

Па мислам дека со еден остров ќе ме задоволатт... :pipi:

ЕЕЕ денес ми е роденденот ама имам измешани желби што да и посакам за денес. Ај ошто нешто асално не ми текнува здравје живот пари и среќа за мене и сите плус македонија да тепа у моја чест и некој нека ми ги слушне молбите за кола. П.С. дедо мраз ај ако читаш напрај нешто со проблемов :pos:
Ајдее желбата со македонија се исполни денес чекам другиве.

Playboy+Presents+Crown+Royal+Barbershop+Lounge+3syDhUv55Rpl.jpg

Иначе денеска ми е родендено,па на никој не му текна ваков поклон да ми дај:):):)

Playboy+Presents+Crown+Royal+Barbershop+Lounge+3syDhUv55Rpl.jpg

Иначе денеска ми е родендено,па на никој не му текна ваков поклон да ми дај:):):)

Ооо па ја и ти денес славиме бе ај честит нека ти е и овие 4 да ги најдеш навечер кај тебе у стан за роденденот

ја за роденден сакам многу многу слатки мечиња и сладкиот дечко да биде со мене:back:

Па...еве скромно,билјард и место кј со можам да го стам и по можност професјонални штеки и сите потребни додатоци...нишо појќе :wink:

сакам што било ама од срце да е.. а по можностт големо, огромно мече да е то...

Нишо посебно нејќем. Ми дадоа паре па ќе ги трошим на забава (=

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom