Што сакате за роденден?

• Креатор на темата Креатор на темата sweet_girl
  • Време на започнување Време на започнување
Само една личност да се врати и ништо повеќе.. :pipi:

ако веќе сакам да ми купат нешто озбилно, сакам или мотор или кола

Не сум многу по материјалното.Духовното поише ме влече. Шознам шо сакам....
500 еура ама осветени у црква:):)

Вибратор.
Сериозно. Интересна играчка ми е и сакам да ја имам. Плус оригинален подарок е. И ако доволно им го тупам на луѓе за тоа, некој може и ќе се смилува стварно да ми го купи. :pos:

Пиче убо некое, тасма долу, со скутник врзан околупојас, со цициња растресени наоколу, да ми мијат садој и да се радвит, а јас да дркам пулејќи ја как мешат со г`зето дур е над имата, па после да ми го потфатит ко шо само та знајт.
Пиче мое како ќе ми те ебам...

Теее баш не знам што сакам. Ич не ми текнува, а еве кај ми е роденденот уште 16 мислам дена. Не знам сега за сега од што не ми текнува некој новчаник со парички внатре ама или евра или фунти друго не прифаќам.

Нешто скромно...
и со уграден плин ако може

Се премислив бе, од 2006та досеа, две години и месец поминаја...

Сакам дрес од Челзи. Не морат да е оригинален, барем пристоен квалитет. Или маица од KISS, ама пошо веќе ги иам 6, односно сите шо сум имал прилика да ги набавам, гарант ќе ми погодет некоја дупла. :helou: Значи дрес од Челзи фајнл енср. :)
Исто, да се околу мене тие шо ги сакам и ме сакаат. Тољку.

Сакам да ми поклоните време да можам да тркнам до Охрид паа :cry:
и онака баш поклони сакам накит ама во готик стил или таква облека....цд-иња направени од тие шо ми поклонуваат,незнам ...од прилика тоа :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom