Што сакате за роденден?

• Креатор на темата Креатор на темата sweet_girl
  • Време на започнување Време на започнување
Најдобрите другари да ми дојдат на частење...

За роденден сакам една куќа покрај море да ми купат

cestitki za rodendenot iskreni od srce ne mora nisto drugo

е сега, хм, да видиме, сакам добро друштво да ми дојде, поклонот не ми е многу битен, брем од нив, а од домашните нема да речам дека не сакам ништо, поарно да ми дадат пари, отколку да ми купат нешто кое ќе стои во некој плакар и ќе фаќа прашина

Прво сакам да дојдат многу другари дригарки и да нема некој шо ке си отиде трезен, а после од роднини и сл пари со кој ке си ги напраам скоро намереачените звучки!!:vozbud:

фудбал и да видам некој мили очи и прекрасна насмевка ..и девојка која ке ми рече срекен роденден мило и се најубаво :)

:) Pa bash bi sakal da imam dovolno $$ da gi pochestam site shto mi znachat i site da si pominat najubavo ( da bidat tolku pijani da ne znaat kaj da se obratat ) :) :pos2: :)

Za rodenden samo sakam da mi dojdat drugarite ... Nisto drugo ne mi treba drugo

edna dobra zurka na koja site ke se zabavuvame odlicno,so mn muzika,igranje,pienje do ranite utrinski casovi..lele zabegav vo minatoto..a sto se odnesuva do toa sto bi sakala nekoj da mi kupi..paaa..moze nekoja interesna kniga,posto mn sakam da citam,ili nekoj ubav ukras po moznost porcelanski delfin.(toa mi e omileno zivotince)

Да ми дојде цело друштво дома.

И една честитка и бакнеж од мојата сакана :back:

сакам да ми свират металика за роденден !
ќе им се јавам и ќе ги викнам...за тебе се :)

п.с. баш сакав да пишам: Фолен Ејнџл сигурно би сакал Металика да му свират...и ти се избаци :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom