е сега, хм, да видиме, сакам добро друштво да ми дојде, поклонот не ми е многу битен, брем од нив, а од домашните нема да речам дека не сакам ништо, поарно да ми дадат пари, отколку да ми купат нешто кое ќе стои во некој плакар и ќе фаќа прашина
Прво сакам да дојдат многу другари дригарки и да нема некој шо ке си отиде трезен, а после од роднини и сл пари со кој ке си ги напраам скоро намереачените звучки!!
Pa bash bi sakal da imam dovolno $$ da gi pochestam site shto mi znachat i site da si pominat najubavo ( da bidat tolku pijani da ne znaat kaj da se obratat ) :pos2:
edna dobra zurka na koja site ke se zabavuvame odlicno,so mn muzika,igranje,pienje do ranite utrinski casovi..lele zabegav vo minatoto..a sto se odnesuva do toa sto bi sakala nekoj da mi kupi..paaa..moze nekoja interesna kniga,posto mn sakam da citam,ili nekoj ubav ukras po moznost porcelanski delfin.(toa mi e omileno zivotince)
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.