Што сакате за роденден?

• Креатор на темата Креатор на темата sweet_girl
  • Време на започнување Време на започнување
Нешо хенд мејд...нешо шо му треало време на тој шо го поклонуе да го направи/состави/напише/изработи/украси...значи го праел со внимание и трпение а не се лупнал у првата продавница и купил шо имало на првата полица....

edno lap topce kako dobro ke mi dojde..mmmm....

Шо сакаат тоа нека купуваат, може и ништо да не купат.
Битно е да дојдат и да си го направиме денот забавен.

Да ми купат авионски карти за цело друштво негде нис светот да се журкаме на најјјјубавите места:je::je::je::je:

1000 000 $ би биле доволни.

hmm...mnogu tesko prasanje poso ja sakam se da mi kupat za rodenden od pricina sto OBOZAVAM podaroci!...
koga bi trebalo da biram,bi odbrala podaroci koi se izbereni so golema ljubov i trpenie,nesto kako ubava kniga,ubav parfem,canticka,paricnik,narakvica...sakam ednostavni raboti...

hmmm neznam...sakam raboti sto bi mozela da gi nosam so mene za da me potsekjaat na licnosta sto mi gi podarila na primer novcanik,privezok,nekoja alka ili prsten (ali samo zlato nosam taka da ne baram vakvi stvari :) ) saat ili na kraj kraeva nekoja lepenka za mob :)...isto sakam ramka SO slika od licnosta sto mi ja podarila i OBOZAVAM parfemi :) a za kraj mene najvekje merak mi pravat kartickite sto idat uz poklonot posto sekoj na svoj nacin mi iskazuva zelbi i najvekje od se bi sakala nekoj da mi napise pesna ili barem tekst od nekoja pesna i da mi go posveti samo na mene :)

Најважно е да дојдат на роденденот, и убаво да се забавуваме. А подарокот и не е толку важен и не вреди поготово кога не е од срце. Најмногу сакам да биде нешто што е одбрано со внимание , па не мора да е многу големо и скапо не пример, парфем..саат за на рака, некоја ташничка.

Goddess of Chaos напиша:
Нешо хенд мејд...нешо шо му треало време на тој шо го поклонуе да го направи/состави/напише/изработи/украси...значи го праел со внимание и трпение а не се лупнал у првата продавница и купил шо имало на првата полица....
на тоа би додала само една добра книга(единствено нешто од продавница:icon_lol:):pipi:

Tesko prasanje.So i da e,ako mi go dale od dusa mnogu mi znaci.Ne naogam mani na podaroci.Ako nekoj mi dade pari mozi za glupost da gi potrosam,ama pa nekogas mozi da si kupam nesto po moj vkus kako so nikoj ne mozi da mi pogodi.

`AnGe|4E` напиша:
:ija: :ija: :ija: ииииии! Кога ти е роденден?!
Мене ми е на 11 мај! Ај можи заедно ќе го славиме :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:
На 11ти ли ти е роденден.Ај заедно ке го славеме.На мене ми е на 12ти :je:.А и за роденден да ми поклонат ке биде најубаво да ми дадат еден монструм компјутер со прејаки перформанси :icon_lol:

Нема потреба ништо да ми купат. Ќе бидам радосен и почестен да ми дојдат и да ми го честитаат роденденот.

Поклон!!!

So da e samo ne ko na eden moj drugar
za rodenden mi kupivme 3 kolbasi 1 stara kondura zedovme od doma i smrdeni corapi vnatre i sve spakovano super i ko vide se zbuna :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom