Што сакате за роденден?

• Креатор на темата Креатор на темата sweet_girl
  • Време на започнување Време на започнување
Da bidam so lujdzeto so gi sakam i da ima dobra zabava drugoto ne e vazno :smir::drk:

Поважно би ми било некој да ми ја направи честа и да ми дојде на роденденот, доколку го славам, или ако ништо друго да ми честита, отколку да ми донесе нешто. И се разбира поважно ми е поклонот да ми е даден со љубов. Може тоа да биде и најмала ситница, но ако знам дека е со љубов, ќе ми биде мн. мила, за разлика од нешто големо купено, само онака колку да се пројде. А доколку веќе би морала да бирам што сакам за роденден...па не знам. Најмногу би ме израдувало ако ми донесат нешто што во тој момент најмн. го сакам. И секогаш се радувам на мечиња(и покрај тоа што дома ги имам во огромен број, во креветот од нив веќе не остана место за мене:)), некои мали, но значајни поклончиња, маски, и некои штосни и интересни рабти, без разлика за што се работи!:):smir:

Компјутер со најдобрите перформанси. :vozbud:

Сакам да сум најдобро расположен и со френдовите и најблиските околу мене.. Тоа ми е доволно, а поклон не ни мора..

Сакам
jackson_demmelition.jpg
Jackson King V :)

Ми текна,ми текна!
Да го надополнам мојот претходен пост доколку не сум напишала
Сакам саат,убав саат за на рака:pipi:Пасија ми се..мхмхмх:pipi:

Jas sakam da mi podarat nekoj ubav parvem ili nekoja ubava belegzija za na raka ili nekoj dobar saaat:smir:

Многу ми е убаво кога некој ке ми подари нешто од срце, не мора да е скапо ама знае дека многу ке ме израдува...како на пример другарките ми дадоа прстен во форма на круна(симбол за Queen)... Секогаш кога ке го погледнам ме потсетува на нив...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom