Што сакате да бидете (вашиот животен сон)?

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

...

• ...

Гласови: 236 85,5%
  • ...

Гласови: 40 14,5%

• Вкупно гласачи
    276
  • Гласањето е завршено на .
Сакав да бидам астронаут.
Станав нешто сосем неочекувано.
Но, коа подобро ќе размислам, не дека беше сосема неочекувано.
Ако размислам малку подобро, можев да бидам многу поуспешна (и поплатена) во друга струка.
И така, после многу размислувања за себе и што можев да бидам, знам дека, ако ми се даде втора шанса да бирам, па би го одбрала она што сум...хе,хе,хе...

Мислам дека ми се повраќа...

Сакав да бидам астронаут.
Станав нешто сосем неочекувано.
Но, коа подобро ќе размислам, не дека беше сосема неочекувано.
Ако размислам малку подобро, можев да бидам многу поуспешна (и поплатена) во друга струка.
И така, после многу размислувања за себе и што можев да бидам, знам дека, ако ми се даде втора шанса да бирам, па би го одбрала она што сум...хе,хе,хе...

Мислам дека ми се повраќа...

Те разбирам како ти е...

да бидам дел од тимот на monster energy specialized
222011_10150264313688906_47883628905_9158709_4708367_n.jpg

Мојот животен сон кој дефинитиво нема да се оствари е нешто што е поврзано со многу адреналин,
одсекогаш сум сакала авиони не се плашам од височини, сигурно би била авијатичар :D

Успешен коцкар , првак у бодибилдинг , жиголо и најверојатно магистар на струката - биохемиар ;)

kako mal sonuvav za pilot ., ama malku azdisav., pa se staviv vo re di denes sum toa shto sum ., pilooooot:coffee:abe ne sum tuku toa sakam da bidam

Од кога знам за себе, сакам да бидам балерина :(
Балерина - затоа што се многу нежни, префинети и оставаат впечаток на нешто совршено и недопирливо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom