H
HITCH
Гостин
Совршенството не зависи од спојот туку од тебе.
Проблем немам со љубовта :smir:
Не ми фали мене ни еден дел за да го барам кај друг.
Љубовта не ја бараш, љубовта ја даваш!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Совршенството не зависи од спојот туку од тебе.
Проблем немам со љубовта :smir:
Не ми фали мене ни еден дел за да го барам кај друг.
Toa e спрега , даваш за да земеш.Љубовта не ја бараш, љубовта ја даваш!
Toa e спрега , даваш за да земеш.
Немој да си лицемер кажи дека е така.
Инаку без секс се е тоа ништо.
Уствари љубовта е пред игра за секс.
Одкако ќе се случи тогаш љубовта бледее.
Таа е вистината , што не значи дека не треба да уживаш у овие две работи.:smir:
Ќе постои таа емоција без секс ?Воопшто не сум дволична! Имам потреба да бидам сакана како и секој човек, НО најважно ми е јас да сакам, моето срце да сака. Не можам никого да го натерам да ме сака, оти со сила убавина не бива. Не можам да го контролирам и манипулирам другиот, има краток ефект, кратко трае преправањето. Љубовта не е предигра за секс, тоа е емоција, значи мозочна активност. Извини, ама јас се согласувам дека предигра е додека го гледаш партнерот да си мислиш уф што ќе ти правам за некое време.
Секс без љубов постои, исто како што постои секс со љубениот :smir:
Ќе постои таа емоција без секс ?
Инаку не е на мозокот туку на срцето.
Еве ти нешто од мене како за крај на оваа убава дискусија.:smir:
Не сериозно, со умствени егзибиции од овој вид ризикуваш трајно и неповратно да се поместиш од умот, ако веќе го немаш достигнато тој стадиум. Уште полошо, сите останати не доведуваш во прилично незгодна и незавидна состојба, во сопствената имагинација да те замислуваме во коитус со родителите или домашниот миленик. Некогаш сликата што за себе ја рефлектираш во социјалната средина чии составен дел си самиот е многу поважна од обидот да звучиш екстравагантно и иноваторски.Ќе постои таа емоција без секс ?
Не сериозно, со умствени егзибиции од овој вид ризикуваш трајно и неповратно да се поместиш од умот, ако веќе го немаш достигнато тој стадиум. Уште полошо, сите останати не доведуваш во прилично незгодна и незавидна состојба, во сопствената имагинација да те замислуваме во коитус со родителите или домашниот миленик. Некогаш сликата што за себе ја рефлектираш во социјалната средина чии составен дел си самиот е многу поважна од обидот да звучиш екстравагантно и иноваторски.
Ах тие женцки, повторно ти го помрачија умот...
Што навистина сакаат жените? Сакаат вистински заводници и слаткоречивост, но и топол и сигурен дом; сакаат топла прегратка и нежност, но и исполнети обврски и задолженија; сакаат патриотски чувства и силен дух, но и хуманост и еколошка свест; сакаат атлетски градено тело, но и раскошен ум; сакаат префинета смисла за хумор, но и сериозен дух; сакаат грижлив татко, но и љубовник страсен...
Ех, и јас колку би сакал да летам...
Јас само да те дополнам, сакаат: мала доза на мистерија, често да се изненадат (пријатно се разбира), никогаш да не се претерува со сите квалитети на почеток, затоа што потоа само на маните им доаѓа местото... и се станува полошо.Што навистина сакаат жените? Сакаат вистински заводници и слаткоречивост, но и топол и сигурен дом; сакаат топла прегратка и нежност, но и исполнети обврски и задолженија; сакаат патриотски чувства и силен дух, но и хуманост и еколошка свест; сакаат атлетски градено тело, но и раскошен ум; сакаат префинета смисла за хумор, но и сериозен дух; сакаат грижлив татко, но и љубовник страсен...
Не сериозно, со умствени егзибиции од овој вид ризикуваш трајно и неповратно да се поместиш од умот, ако веќе го немаш достигнато тој стадиум. Уште полошо, сите останати не доведуваш во прилично незгодна и незавидна состојба, во сопствената имагинација да те замислуваме во коитус со родителите или домашниот миленик. Некогаш сликата што за себе ја рефлектираш во социјалната средина чии составен дел си самиот е многу поважна од обидот да звучиш екстравагантно и иноваторски.
Ах тие женцки, повторно ти го помрачија умот...
Што навистина сакаат жените? Сакаат вистински заводници и слаткоречивост, но и топол и сигурен дом; сакаат топла прегратка и нежност, но и исполнети обврски и задолженија; сакаат патриотски чувства и силен дух, но и хуманост и еколошка свест; сакаат атлетски градено тело, но и раскошен ум; сакаат префинета смисла за хумор, но и сериозен дух; сакаат грижлив татко, но и љубовник страсен...