H
HITCH
Гостин
Љубовта не ја бараш, љубовта ја даваш!Совршенството не зависи од спојот туку од тебе.
Проблем немам со љубовта :smir:
Не ми фали мене ни еден дел за да го барам кај друг.
Љубовта не ја бараш, љубовта ја даваш!Совршенството не зависи од спојот туку од тебе.
Проблем немам со љубовта :smir:
Не ми фали мене ни еден дел за да го барам кај друг.
Toa e спрега , даваш за да земеш.Љубовта не ја бараш, љубовта ја даваш!
Воопшто не сум дволична! Имам потреба да бидам сакана како и секој човек, НО најважно ми е јас да сакам, моето срце да сака. Не можам никого да го натерам да ме сака, оти со сила убавина не бива. Не можам да го контролирам и манипулирам другиот, има краток ефект, кратко трае преправањето. Љубовта не е предигра за секс, тоа е емоција, значи мозочна активност. Извини, ама јас се согласувам дека предигра е додека го гледаш партнерот да си мислиш уф што ќе ти правам за некое време.Toa e спрега , даваш за да земеш.
Немој да си лицемер кажи дека е така.
Инаку без секс се е тоа ништо.
Уствари љубовта е пред игра за секс.
Одкако ќе се случи тогаш љубовта бледее.
Таа е вистината , што не значи дека не треба да уживаш у овие две работи.:smir:
Ќе постои таа емоција без секс ?Воопшто не сум дволична! Имам потреба да бидам сакана како и секој човек, НО најважно ми е јас да сакам, моето срце да сака. Не можам никого да го натерам да ме сака, оти со сила убавина не бива. Не можам да го контролирам и манипулирам другиот, има краток ефект, кратко трае преправањето. Љубовта не е предигра за секс, тоа е емоција, значи мозочна активност. Извини, ама јас се согласувам дека предигра е додека го гледаш партнерот да си мислиш уф што ќе ти правам за некое време.
Секс без љубов постои, исто како што постои секс со љубениот :smir:
Ќе постои таа емоција без секс! ЉУБОВТА Е НЕШТО МНОГУ ПОВЕЌЕ ОД СЕКС! Сексот е супер работа, убава работа, ама нема да се сексате `ко зајци 24/7. Не зезај тоа може само политичарите да ни го прават, но не и обичните смртници :smir:Ќе постои таа емоција без секс ?
Инаку не е на мозокот туку на срцето.
Еве ти нешто од мене како за крај на оваа убава дискусија.:smir:
Не сериозно, со умствени егзибиции од овој вид ризикуваш трајно и неповратно да се поместиш од умот, ако веќе го немаш достигнато тој стадиум. Уште полошо, сите останати не доведуваш во прилично незгодна и незавидна состојба, во сопствената имагинација да те замислуваме во коитус со родителите или домашниот миленик. Некогаш сликата што за себе ја рефлектираш во социјалната средина чии составен дел си самиот е многу поважна од обидот да звучиш екстравагантно и иноваторски.Ќе постои таа емоција без секс ?
Хаххах што ли мака си имаш бе другар , кажи може ќе се најде лек.Не сериозно, со умствени егзибиции од овој вид ризикуваш трајно и неповратно да се поместиш од умот, ако веќе го немаш достигнато тој стадиум. Уште полошо, сите останати не доведуваш во прилично незгодна и незавидна состојба, во сопствената имагинација да те замислуваме во коитус со родителите или домашниот миленик. Некогаш сликата што за себе ја рефлектираш во социјалната средина чии составен дел си самиот е многу поважна од обидот да звучиш екстравагантно и иноваторски.
Ах тие женцки, повторно ти го помрачија умот...
Што навистина сакаат жените? Сакаат вистински заводници и слаткоречивост, но и топол и сигурен дом; сакаат топла прегратка и нежност, но и исполнети обврски и задолженија; сакаат патриотски чувства и силен дух, но и хуманост и еколошка свест; сакаат атлетски градено тело, но и раскошен ум; сакаат префинета смисла за хумор, но и сериозен дух; сакаат грижлив татко, но и љубовник страсен...
Ех, и јас колку би сакал да летам...
Јас само да те дополнам, сакаат: мала доза на мистерија, често да се изненадат (пријатно се разбира), никогаш да не се претерува со сите квалитети на почеток, затоа што потоа само на маните им доаѓа местото... и се станува полошо.Што навистина сакаат жените? Сакаат вистински заводници и слаткоречивост, но и топол и сигурен дом; сакаат топла прегратка и нежност, но и исполнети обврски и задолженија; сакаат патриотски чувства и силен дух, но и хуманост и еколошка свест; сакаат атлетски градено тело, но и раскошен ум; сакаат префинета смисла за хумор, но и сериозен дух; сакаат грижлив татко, но и љубовник страсен...
...а за возврат нудат...пичка!?Не сериозно, со умствени егзибиции од овој вид ризикуваш трајно и неповратно да се поместиш од умот, ако веќе го немаш достигнато тој стадиум. Уште полошо, сите останати не доведуваш во прилично незгодна и незавидна состојба, во сопствената имагинација да те замислуваме во коитус со родителите или домашниот миленик. Некогаш сликата што за себе ја рефлектираш во социјалната средина чии составен дел си самиот е многу поважна од обидот да звучиш екстравагантно и иноваторски.
Ах тие женцки, повторно ти го помрачија умот...
Што навистина сакаат жените? Сакаат вистински заводници и слаткоречивост, но и топол и сигурен дом; сакаат топла прегратка и нежност, но и исполнети обврски и задолженија; сакаат патриотски чувства и силен дух, но и хуманост и еколошка свест; сакаат атлетски градено тело, но и раскошен ум; сакаат префинета смисла за хумор, но и сериозен дух; сакаат грижлив татко, но и љубовник страсен...