Што сакаат (бараат) жените?

• Креатор на темата Креатор на темата Out Of Reality
  • Време на започнување Време на започнување
Испаѓа некако знаат што сакаат, знаат кај да го најдат, ама и баш нејќат да го најдат... на крај ке го јаде тој што не го барале но го нашле на крај за сериозно и он ке го јаде поради тие што не ги барале , не ги сакале, а нон стоп ги имале во минатото... којзнае

Koi glupaci teski ste :D
Sum pisala seriozen post posle 3 god - prepisuva devojcevo :D
Ah be deca deca :)

Ти правиме услуга -покрај толку глупаци ти испаѓаш најпаметна :)
Колку си убава, сексапилна, моќна- тоа Лион нека провери.

Кога ќе дознаат шо сакаат тогаш ќе праиме муабет...сите се луди!

Да ги прошеташ алабрацета по корзоно и еден фишек коштани. И не претервите со мастрафи.

bas bi ja iseksal sekoja sto bi me privlekla i sto ima potreba od toa /// dokolku ima nekoja zainteresirana moze slobodno da se vidime

Некој што знае да слуша
Да сака деца
Да го бива во кревет
Да знеа да се облече
Да знеа бушон да смени
Да знеа оро да игра
Да знеа танго да игра
Да може стегната тегал ајвар да отвори
Да е убав
Да има смисла зе хумор
Да има кола
Да има работа
Да не прди
Да не ждрига
Пота да му мириса на јоргован
Да знеа ручек да направи (пржени јајца не се бројат)
Да не пие
Да не пуши
Да не дува трава
Да трчка 100ка под 11 секунди
Да не гледа по други жени
Да не им се понаша на другарките (вклучувајќи и и оние што уста не затвараат а ништо контретно не кажуваат)
Да сака да гледа лигави филмови
Да знеа што е во хороскоп
Да сака да вари кафе иако кафе не пие
Да знеа барем една песна од Тоше да испеаа
Да знеа да напише уште 100 слични вакви работи...
Сега јасно е мужи?

Постов погоре одговара на типичен папучар...
жените не сакаат папучари, а оние кои сакаат свака им част на издржливоста али јас не би можела да бидам со некој кој ке ми биде машка мама.
Не ми пречи да пие, да пуши да дува трава, не ми пречи да фрла чорапи во ќош, да не знае јајце да свари...
битно ми е да ме сака, да ме поддржува, и да не сум јас секогаш во право, да има свое јас, да не биди лигуш а да знае некогаш да изненади...не да претерува со романтики, одвратно е. И да не ми е досадно со него тоа е најбитно...
сакам авантури промени.. и јас ке го сакам со сите негови маани и ке му го пружам универзумот ако тој ми го пружи светот. :)

Постов погоре одговара на типичен папучар...
жените не сакаат папучари, а оние кои сакаат свака им част на издржливоста али јас не би можела да бидам со некој кој ке ми биде машка мама.
Не ми пречи да пие, да пуши да дува трава, не ми пречи да фрла чорапи во ќош, да не знае јајце да свари...
битно ми е да ме сака, да ме поддржува, и да не сум јас секогаш во право, да има свое јас, да не биди лигуш а да знае некогаш да изненади...не да претерува со романтики, одвратно е. И да не ми е досадно со него тоа е најбитно...
сакам авантури промени.. и јас ке го сакам со сите негови маани и ке му го пружам универзумот ако тој ми го пружи светот. :)
Tи ти :LOL: искрено да ти кажам не иполнувам ниеден услов од горе...ама чисто да отворам место за да се редат услови...дали собрани во неколку апстракни и општи термини или конкретна листа. Преферирам конкретни листи полесно се следат:D црно на бело со точки под број како куќен ред и во дрвена рамка.

Прва работа е да ми фати окце на изглед.

А за карактер искреноста и отвореноста ми се многу битни, да е фин, да знае да ме насмее, да ме почитува и сака.

И да е мое годиште, или уште подобро година/две постар. НеЌу помали:pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom