Што правите кога ви е досадно?

• Креатор на темата Креатор на темата BusHav
  • Време на започнување Време на започнување
Уф многу се нервирам кој ми е досадно,нема што да правам,седам само и се ѕверам во ѕидовиве,не знаејќи што да правам,најглупо нешто е да ти биде досадно и да нема што да правиш.
А ако цртам или учам или дремам како што сте пишале нема да ми биде досадно,сепак и тоа е некоја занимација:smir:

Никогаш не ми е досадно, така да не знам што правам :)

Лежам и гледам во таванот,онака бесцелно само гледеам и размислувам за некој работи...Или пак пробувам да најдам некој од другариве да пиеме кафе.Или пак слушам музика,гледам филм или играм...Мразам кога ми е досадно,навистина мразам!:toe:

ne znam nemam dosada pocustvuvano so godini -
a koga bese prisutna ja "lecev" so muzika ili crtkanje
pozZ

Ретко да дојдам во ситуација да ми е досадно... речиси секогаш ке си најдам некоја занимација која ке ме заинтересира и ке ми го “отепа“ времето, кога нема што да правам.

кога ми е досадно обично си шијам нешто а ако ме мрзи или седам пред комп но најчесто се договарам да излезам па макар и само да се прошетам...зависи од времето..ако не ја викам другарка ми на кафе и решен проблем ....хехехх

Кога ми е досадно...ммм...многу јако прашање.
Па кога ми е досадно палам патиките и право во село,во природа тоа ме релаксира многу.

Retko mi e dosadno,mnogu pocesto nemam vreme za nesto,ama ako pocnuvam da se dosaduvam ili izleguvam ili vikam nekoj kaj mene.

ке земам ке гледам нешто на телевизија, ке јадам нешто или ке одам на некаде....

јас обично си легнувам да спијам.....ама добро ако ептен не ми се спие што ретко се дешава тогаш едноставно го земам телефонот и си муабетам .................со сигурност помага!!!!!!!!!!!!!!!добро де зависи до соговорникот................:pos2:

Никогаш не ми било досадно секогаш наоѓам некоја занимација

Одам надвор и трчам на Спортски Центар. Кога ќе се изморам доаѓам дома, се туширам и легнувам да спием (=

Читам списанија и книги.

Па најчесто кога ми е досадно , си пуштам музика и денсам низ соба ..или на МСН ќе седнам и ќе се најде некој за мубает..:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom