Уф многу се нервирам кој ми е досадно,нема што да правам,седам само и се ѕверам во ѕидовиве,не знаејќи што да правам,најглупо нешто е да ти биде досадно и да нема што да правиш.
А ако цртам или учам или дремам како што сте пишале нема да ми биде досадно,сепак и тоа е некоја занимација:smir:
Лежам и гледам во таванот,онака бесцелно само гледеам и размислувам за некој работи...Или пак пробувам да најдам некој од другариве да пиеме кафе.Или пак слушам музика,гледам филм или играм...Мразам кога ми е досадно,навистина мразам!
Ретко да дојдам во ситуација да ми е досадно... речиси секогаш ке си најдам некоја занимација која ке ме заинтересира и ке ми го “отепа“ времето, кога нема што да правам.
кога ми е досадно обично си шијам нешто а ако ме мрзи или седам пред комп но најчесто се договарам да излезам па макар и само да се прошетам...зависи од времето..ако не ја викам другарка ми на кафе и решен проблем ....хехехх
јас обично си легнувам да спијам.....ама добро ако ептен не ми се спие што ретко се дешава тогаш едноставно го земам телефонот и си муабетам .................со сигурност помага!!!!!!!!!!!!!!!добро де зависи до соговорникот................:pos2:
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.