Што правите кога сте сами дома?

• Креатор на темата Креатор на темата Yo Blow
  • Време на започнување Време на започнување
сега зиме имам обичај да легнам на стомак и да испуштам гасови :kesa:

Пуштам музика до даска и :ojea:

Ако не седнам пред комп..читам некоја книга,ако веке седнам пред комп се заборавам по мсн скајп дц ваму таму..

Појачалото од гитарата го пуштам толку гласно што комшиите пукаат од нервоза. Ме опушта, како свирењето така и нервозата на комшиите кои неможам да ги поднесам...:devil2:

Koga sum sama doma pretezno sreduvam stari , chistam , peram , peglam i pravam rucek

A vo site drugi situacii jadam fast food i samo vo nedela chistam ( ako imam zelba ), ako ne ostavam za narednata nedela

Слушам многу гласно музика, на ТВ гледам шо сакам, јадам шо сакам, спијам до колку сакам...

Сама дома.....најубаво....одма викам другарки,другари....пуштам музика до даска,се труеме со кафиња и цигари,гледаме филмчиња,се опуштаме со вино.....а некогаш ми се случува да не викнам никој,да бидам баш сама....тогаш исто пуштам музика,пробувам облека,играм пред огледало....зависи од расположение.....хехехех:pipi:

Караоке правам, зградава ја дигам у вис:pipi:

Home Alone....Па тогаш слушам глсна музика...
Ги викам другарте, секако и другарките и правиме што ќе ни текне :)))
Супер е кога си сам дома :je: :music3:

Викам некој друар или другари на кафе.. зашо досадно ке ми биде сам да седам цел ден дома.

porano koga bev pomal slusav muzika na cel glas
a sega oti sum malku pogolem:) nesto se cackam ili pa na komp go tepam vremeto:vozbud:

шетам по гаки праам караоке чистам и листам списанија

Обожавам кога сум сама дома, а кога тоа се случува времето брзо ќе летне :(. А инаку кога сум сама пуштам гласна музика (тоа обавезно), некогаш и џускам :music3: , често и на пц (лесно можам да се заборавам на фб, мсн), кога имам книга непрочитана, ја читам се додека не ми е здодевна, а кога читам книга друго и не ми е толку битно (зависи од расположението), а понекогаш и уживам во трач муабетот со другарките.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom