Што од „роуд шоуто“ на Владата?

• Креатор на темата Креатор на темата kralot
  • Време на започнување Време на започнување
Какви 7 жено, 20 години поминаа :pipi:

Вкупно да. На едните им дадовме 13 години од нашиот живот да не веат со вакви приказни, а сега некој 7 години мутави не прави. Али Македонче додека не му седнеш на глава не се откажува. Им посакувам да бидат на власт долго а останатите да ги чекаат стрпливо резултатите, бидејќи сме познати по чекање....

Точно...трипод е крив...ова во врска со силите шо не замајват.
war_worlds_spielberg_43_x.jpg

Вкупно да. На едните им дадовме 13 години од нашиот живот да не веат со вакви приказни, а сега некој 7 години мутави не прави. Али Македонче додека не му седнеш на глава не се откажува. Им посакувам да бидат на власт долго а останатите да ги чекаат стрпливо резултатите, бидејќи сме познати по чекање....

Не се 7 туку нецели 6 години ! Од втората половина на 2006- ....

Не се 7 туку нецели 6 години ! Од втората половина на 2006- ....
Пата пата се. Пошо Гвујо беше министер за финансии 4 години.
То му доџе, исти к** различно паковање.
Ние цели 20 годинки сме си офци.

Пата пата се. Пошо Гвујо беше министер за финансии 4 години.
То му доџе, исти к** различно паковање.
Ние цели 20 годинки сме си офци.
Не е толку битно, јас тек сега ќе одам да ме стрижат, а башка ако е роуд шоу, може и да ми се качат(јавнат де), ако се расположени, па после и јас ќе се чукам во гради o_O

a be ke dojdat be....ve uveruvam

znam eden investitor vo mojata okolina...dojde uvidi kolkava se platite(pa zatoa i dojde neli) i tri godini iako mju ode se mu vika na rabotnicite deka e vo investicii......platata e 10-12...dodeka sefot zema 15 ilijadi i ke doagjat investicii...ne oti ne sakat tuku oti platite se nikakvi i ke ostanat se dodeka ne ostanat samo 10% nevraboteni

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom