Ливерпул фан
Oi!
- Член од
- 24 мај 2007
- Мислења
- 5.124
- Поени од реакции
- 35
Да не се врзувам веќе. : ))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова нема никогаш да го научат, а исто така сватив и дека не треба да се врзувам до 25 години (истото и си го ветив). Едноставно не вреди да се затвараш заради одредена личност на која не и значиш ништо, Знам дека е тешко да си ништо во очите на оној кој ти е се, ама мора да се продолжи. :kesa:Научив дека следниот пат ќе ја запознаам МНОГУ ПОДОБРО девојката која ми се допаѓа, и дека нема да плачам секој 4ти ден како бебе зошто ме повредуваше колку што можеше повеќе, и беше свесна за тоа. Се надевам дека ќе имам повеќе среќа во љубовта и дека девојките ќе научат да ценат тоа што ако некој ги сака искрено, треба да возвратат, а не да се прават недопирливи и ладни.
И ова е Крајно точно, Мирните момци не ги ебе никој. Биди гад. Варај,Тепај,Биди ироничен, Незаинтересиран, Направија подоле од ѓубре, не покажувај ни грам емоции. И резултатот е дека ке те сака како никој друг.nauciv deka so zenskata treba da se ponasas kako GAD za da te zasaka,oti definitivno nikoj ne saka veke fini momci![]()
колку си во право...кратко и јасно ...Бравосватив дека не треба да очекувам многу од било која врска која не е до некој степен сериозна...колку помалку се очекува толку подобро е![]()
Знам да ме неволиш и ја исто осечам, али не веруј јер понекад осечања знајѕ и да преваре!дека не треба да одам со машки помали од мене... :kesa: