Што највеќе цените во животот?

• Креатор на темата Креатор на темата Clubber
  • Време на започнување Време на започнување
најмногу кога знаеш некого како да утешиш без да бараш да ти врати со нешто некогаш...

Најмногу ценам искреност.Можеби затоа што се помалку и помалку луѓе ја поседуваат.
Ценам луѓе кои знаат како да си ги искажат своите чувства и луѓе што знаат што сакаат во животот. За жал и вакви има малку.
:salut:

iskrenosta e najvazna samo na koj mu vredi deka ja imas ili ne, koga voopsto ne ja ni bara,najmalku ja spomnuva,i kapak na se ke izlezes budala poradi toa :smir:

Vo zivotot najveke ja cenam lubovta bidejki so nejziniot procut pomegu coveckite bitija nastanuva reprodukcija, harmonija i sreka

Slobodata e najdragocena i najmogu ja cenam :pipi:

Среќата и продуктивноста, љубовта и забавата. Рецепт за убав живот. Како метеопат и хипохондрик, се цени и умерено облачно време со сончеви периоди и лимонада.

Искреност.

Воопшто не сакам кога некој лаже, крие, глуми.

креативност,искреност,градбата на свој карактер..

Кажете што највеќе цените во животот! Тоа може да биде некоја личност, некоја материјална ствар, некоја особина, или пак нешто што не можеме да го допреме, како што е љубовта, слободата, мирот итн ..... Јас во животот највеќе ја ценам слободата, според мене ако немаш слобода, ништо не можеш да имаш!

Najmnogu gi cenam licnostite koi se navistina najdobri prijateli, da se tuka sekogas koga ke ti trebaat i koga ke im trebas, a isto taka ja cenam ljubovta na prvo mesto

Најмногу го ценам културното понашање кај културните луѓе :wink: и добро Guitar Solo :ojea:

Искреноста:toe:

Додека има некој лаже, крие, глуми и се доста дволични за нив немам збор:uvo:(А ги има насекаде:toe:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom