Што најмногу сакате?

• Креатор на темата Креатор на темата Filip99
  • Време на започнување Време на започнување
sakam da bidam na Kaneo i da go gushkam i gushkam Baze... i da ne go ostavam da dishi:pos2:

Малку мир и спокој...ескејп од идиотите со кои живеам...

-gi sakam nokjnite prosetki pokraj kejot
-sakam koga nadvor e se rascvetano
-mnogu sakam milce so jagodi
-sakam dobarrr i dolg son
-ubav i zabaven zivot...ima mn nesta na ovoj svet koi gi sakam

Најмногу сакам кога ќе станам расположена и наспана и едно кафенце одсабајле на тераса да си испијам самичка...прекрасно се чувствувам во тој момент

Сакам едно Peugeot 206 CC, и да можев да положам ова година...

Peugeot-206-CC-Merkur-002.jpg

Сакам да седам во Гламур и да пијам мартини...аххх...моментална желба само, ништо повеќе.:pipi:

jas najmnogu sakam da bidam vojnik na specijalna edinica vo mosad(izrael)

Сакам да го видам брат ми и да му ги скршам коските од гушкање...а богаму него е тешко да му ги скршиш сите коски, 100 кила е :pos:

sakam freeeeeedom.sakam da pravam so sakam,da bidam so kogo sakam,da odam kade sakam,da se vratam koga sakam,da slusam sto sakam,da me saka toj sto go sakam........sakam da go ziveam zivotot onaka kako sto ja sakam

Сакам да го видам брат ми и да му ги скршам коските од гушкање...а богаму него е тешко да му ги скршиш сите коски, 100 кила е :pos:

OMG 100 KILA (!) ne sum vise 100 kila za tvoja informacija :pipi:

ja sakam da ja gusnam sestra mi i da ja ostavam pred benzinskata pumpa u veles.

Сакам бар еден ден да бидам цел ден сама. Сакам да отидам негде надвор. И уште многу работи сакам, ама ме мрзи сега да пишувам.

сакам да го видам пред да иде и да останам во неговата прегратка forever:smir:

најмногу сакам...најмногу сакааам...најмногу сакаааааааааам...не знам, има
многу ствари што ги сакам

Во овој период моментално,најмногу сакам да дувне еден ветер и да истури дожд..Одма излагам на прошетка...
Мераци!Ем ветерот ќе ми ја дува косата,ем ќе си играм и пеам на дождот(што ми е дамнешна желба).

Моментално ја сакам само неа... Ама таа е глупа и нишо не сфаќат и то. :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom