Што музика се врти кај вас по дома?

Што музика пуштате по дома??

• Метал

Гласови: 81 26,6%
  • Рок

Гласови: 137 44,9%
  • Екс ЈУ

Гласови: 51 16,7%
  • Класика

Гласови: 26 8,5%
  • Рап

Гласови: 61 20,0%
  • Панк

Гласови: 34 11,1%
  • Џез

Гласови: 31 10,2%
  • Блус

Гласови: 27 8,9%
  • Поп

Гласови: 65 21,3%
  • Турбофолк

Гласови: 17 5,6%
  • Реге

Гласови: 31 10,2%
  • Народно

Гласови: 22 7,2%
  • Техно

Гласови: 43 14,1%
  • Транс

Гласови: 50 16,4%
  • Хаус

Гласови: 54 17,7%

• Вкупно гласачи
    305
Од се по малку односно се што ми се допага:pipi:
Во задно време најмногу слушам некои италијански арии дека се преубави.Знам некогаш за релаксирање да пуштам некоја Опера испеана од Павароти.
Инаку си слушам и рок, екс ју, поп а понекогаш и рап.

Од не-моја страна, главно Оливер Драгојевиќ, Здравко Чолиќ, Парни Ваљак, Дугме, Владо Јаневски. Од моја страна, што ќе ми текне. Старо, ново, поп, ретро, екс-ју, рок, ска, реѓе, ЧИЛ АУТ, ип-оп, трип-оп, текно, и така...

По дома (во салонот) си пуштам класика и џез, а имам и една добра компилација од рок балади што често се врти, а во детската, нешто по „јас“, а тоа значи Kamelot, Dragonforce, Within Temptation, The 69 Eyes... a знам и во детска да си пуштам нешто од класика, како на пример Карл Орф, и од поновиве кои прават класика, Клинт Мансел.

Од не-моја страна, главно Оливер Драгојевиќ, Здравко Чолиќ, Парни Ваљак, Дугме, Владо Јаневски. Од моја страна, што ќе ми текне. Старо, ново, поп, ретро, екс-ју, рок, ска, реѓе, ЧИЛ АУТ, ип-оп, трип-оп, текно, и така...

:pos2::pos2::pos2:

Има едно 60% рап,драм ен бејс и реге нешто ситно,српско има чак и рокенрол се наоѓа :P

Метал често, поретко Рок.... а понекогаш и Влатко Стефановски со народните на акустична гитара, незнам во кој правец му се. :)

транс преовладува дома кај мене....а си слушам техно и хаус

Кај мене дома се рока само рапче... а многу ретко нешто да ми се прислуша друго нешто...па рокче нешто или аренби нешто .. или лајт ска-панк ( Ноис) ... ама мн ретко вакви работи се рокаат... :helou:

Метал и дарккор (DnB) нишо друго...освен некој од дома да пуштат народно(староградски песни) шо и тоа не е така лошо...само да не биди турбофолк.......посебно да не биди српски турбо фолк

Најмногу rockce metal i ex yu ама се наоѓа и од се друго по нешто:))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom