Што му фали на ноќниот живот кај нас?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Уффф...ај да речеме дека не е до цените,странциве викаат дека имаме ниски...ама према нивниот стандард,мислам дека нискиот стандард е во прашање,бидејќи не се високи цените само по дискотеки...
Isto ti dodze to na Makedonski :)

Oхрид мојт да се речи дека има добри дискотеки...на пример Парк е добра...лапидариус е добра особено шо за женски не се наплаќаше:pipi:

што му фали?? па не знам ваљда на него ништо само на се однадвор..си идам накај дома сама по темниците на штикли и глупости и ке забораам на тоа колку убаво сум си поминала од страв да не ме киднапира некој ии да не ме закача у пм!:salut:

Што му фали? Како на пример тоа да ја тргнат таа глупа Шема која врти веке многу години.... А тоа...

6 месеци (не, не претерувам, скоро толку е:)) истите глупи траки/песни ги вртат
секогаш ист редослед.. прво deep house (на кој многу лудо се скока и игре, сите исполегнале врз масите) после рап (ке почнат некои малечкари да се занесуват) па балканско...

Па нели треба да е обратно..ццц... прво пуштете си за тие кафанџиите, па после во подоцнешните часови транс да се "опуштиме". и треба да се права Live mix а не пуштил WMP на тој лаптопот и дава next, next на траките цело време.

И српска музика во кафаните, а не во кафичи (и во клубови) да ја пуштат.. (барем одам си кога ке ја пуштат и не се замарам, без пари да ми дава да пијам нема да му останам)

Ова главно се однесува за струмица.

Grow up a little.

Хм, асална летна дискотека во Битола. Друго ништо не ми треба.

Разноликост немаше, сега има.*
Странски артисти немаше, сега има.
А, да и намалување на свирките на моќните ренџери(Врчак, Мрчак, Гаџа, Јованов) низ Охрид-от. Монотоно. :S

Му фали покултурен однос на коњите што седат пред врата и глумат обезбедувачи, а уствари се копачи од некое село и овде се прават чаламџии, ебате кретените.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom