Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Handsome напиша:не знам зошто толку за струмица како најдобар ноќен живот бла бла...
јас сум од ср и не ми е толку интересно...Секоја вечер(петок и сабота) се исто.Не се организира ништо посебно,се исто срање,исти народ,исти "ДЈ"-и,секоја вечер исти песни....Па јас имам повеќе песни од нив.Оние тешките сељаци одат во Галаксија,па оние малку по НЕсељаците во актив итн.
Во селект во последно време нема многу народ иако добро се држи(за кафичот)а во барот е др. приказна...по 15 души на една маса.ти ќе си резервираш маса а ќе ти дојде некој демек е другар со некој ќе донесе брат,братучед,на братучед братучед....нема место да се издишеш.Ќе правиш муабет со некоои ефтини чуметини(спонзоруши)или ватевр.Преку курац од се...Сега и карневалите..Ќе дојдат скопјани....ефтинија 8)...И ср најдобар ноќен живот...![]()
Sfetle напиша:StenmarC pa na nasite toa im e celta...demek ako ima "vratari" toa znaci deka kje napravat nekoja selekcija da ne pustaat sekakvi vnatre...a denes sekoj moze da se oblece,dotera...zatoa i ne mi e jasno koj im e kriteriumot...ili mozda ni pishuva na chelo kakvi lugje sme
zatoa i pisav isto ko u stranstvo stavi karta50 evra pa koj ima pari kje vlezedokolku vekje sakaat da izvrsat nekakva selekcija...
ajde pozdrav