Што може да ви го расипе денот?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
denot moze da mi go rasipe penzioner u petok ili vtornik:) i uste nekoi facki so nepotrebni komentari :smir:

Дожд! Уф колку мразам кога врне , па тоа е неопишливо. Исто така и од школото би можел да ми се расипе денот , од друго ништо. :toe:

комшијата од 1ви ... секој факинг ден го гледам пред влез како пуши цигара или на прозор дреме ...

Кога се трудам да бидам алтрустично настроена кон неспособни створења и не ми успева, секогаш на крајот почнувам да ги навредувам. :(
Сериозно, тоа го расипува денот, трошам енергија која што може да се искористи на толку продуктивни начини, како гледање во празно.

1 посра*&„“ лага и цел ден ми отиде у п. м. како денеска на пример.....

Мене само чак норис може да ми го расипе денот, затоа што чак норис може да се че леб со лажица аххахахаха!!! ЛОЛОЛОЛ хихихи
Иначе ми се нема десено некогаш нешто да ми го расипе денот уствари некад малце се нервирам кога некој кажува или постира на фацебук у статус на вол вицеви со чак норис и ме НЕРВИРААТ ВИЦЕВИТЕ СО ЧАК НОРИС И СИТЕ ИДИОТИ ШТО ГИ КАЖУАВВААТ ГИ МРАЗАМ ТИЕ ИДИОТ КОПИЛИЊА МИ ГО РАСИПУВААТ ДЕНОТ ЕВЕ ГОТОВО Е ГОТОВО МИ ОДТИДЕ ДЕНОТ МИСЕ РАСИПА РАДИ ТИЕ ИДИОТИ ШТО ГО СПОМИЊААТ ЧАК НОРИС КОЈ ГО СПОМНА А КОЈ!!!! ГЛУПАВИ ХИПИЦИ ЕВРЕИ !!!!

денес денот ми го расипа мајка ми, пошо цел ден чекав путер од кикирики и не ми донесе >.>
инаку ден највеќе може да ми се расипе ако го имам испланирано перфектно и нешто не тргне како што треба!

Одамна престанав да ги планирам деновите зошто скоро секогаш излегуваше нешто надвор од планот.Правењето будала во здрав памет итекако може да ми го расипе денот.

да ми каже некој да ја исклучам музиката. Тогаш полудувам и пуштам уште толку појако, ама за инает, не од мерак. Тогаш ми го расипале денот.

Кога случано ќе сретнам некој (кој ти се прави пријател а зад грб ти вади афери низ град ) на кој не сакам очи да му видам и тој истиот ќе ти се обрати со зборовите : „ па кај си ти , одамна се неаме видено, дај јави се за на кафе некој ден “ ц ц ц ц ц кое лицемерие :tapp:

Кога случано ќе сретнам некој (кој ти се прави пријател а зад грб ти вади афери низ град ) на кој не сакам очи да му видам и тој истиот ќе ти се обрати со зборовите : „ па кај си ти , одамна се неаме видено, дај јави се за на кафе некој ден “ ц ц ц ц ц кое лицемерие :tapp:
Последно време таквите на тон ги имаш :vozbud:

Дожд и некој хејтери што се повеќе ги гледам по градот...

Кога некој ми команда што да праам ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom