Што може да ви го расипе денот?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Некултура на Скопјани на тони,бутканици во автобус и расфрлано ѓубре по убавиот град од несовесни граѓани.Па дајте, на депонија личиме!

кога ќе слушнам дека уште една провинцијалка „по грешка“ забременила од скопјанец шо 2-3 пати ја смувал на пијано

професорката по ДИГИТАЛНА и крокодилите у 23ка ! :)

Секој ебан бан на CS поради тоа што сум на killing streak.

Да ми расипе ден и тоа како знае ако заврне дожд ... нешто кога брзам кога не сум на време или пак мама не направила појадок како што сакав :P :)))))))))

Ниту една професорка не ме нервира повеќе од некои ученици со мене што учат... едноставно СЕЛО :vozbud:

Кога ќе ми пропадне некој експеримент врз бременици или забавачиња.

Дожд, лошо расположение на некој близок, дечиштана од маало шо ми вриштет под прозор.

ДОЖД дефинитивно!!! И тоа баш кога се помислив да земам чадор, ама не бе , многу место ќе ми зафаќал!
И така си завршив со водена глава и палто!!!
Гхх I hate this place..

Ако паметам некои одвратни соништа од ноќта, цел ден не може да ме остаат на раат и ми влијаат.

Всушност, што неможе да ми го расипе денот?

значи тебе нема ден шо не ти е заебан! хах

П.С време како денешново како да не му го расипе денот на човек. ај нека ми објасни некој ова?
Probuvam da ne gleam ama samo na nekoi mediumi, ne deka se site top ama nekoi stvarno zamaraat kako da svetot se vrti okolu niv.

Mnogu raboti u posledno vreme mi gi rasipuvaat denovite : ))) Ali najmnogu luge shto nepotrebno ja isturaat nervozata na mene

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom