Што може да ви го расипе денот?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо не може да ми го расипе денот и да ме извади од колосек. Сите проблеми ги решавам културно и елегантно.

Многу работи, ако почнам да ги набројувам ќе треба да исполнам неколку страни:). Меѓутоа се трудам да ги игнорирам и со тоа не дозволувам да ми го расипат денот.

Кога се збираме со другарите и некој не е повикан и дојде и може да ми го расипи денот..:toe:

Ништо,веќе расипан е пред да почне:pipi:
де бе другар.. толку негативно да му ебам матер? на невидено ти судиш или?

мене лично може да ми расипе ден ако сум ненаспан.. ако праам колоквиум.. ако ме изнервира некој... не ми тек нува сеа друго али има сепак...

Фурнаџија, зурлаџија, столар, колар, аптекар, млекар, лимар, килимар, билетџија, кесеџија, возач, ложач, градинар, капинар, кожар, пожар, златар, слаткар, казанџија, бозаџија, семкар, женкар, лимар, килимар, алатничар, копаничар, политичар, аналитичар,попадика, владика, амбасадор, тореадор, артист, хорист, лекар, заболекар, гаталец, паталец, пазарџија, атарџија, глупав, тупав, часовничар, бунтовничар, комбајнер, дизајнер, технолог, теолог, астролог, филолог, психолог, геолог, економист, хорнист, пијанист, виолинист, професор, семафор, пчелар, седлар, вратар, татар, хостеса, стујардеса, чокохоличар, алкохоличар, кројач, борач, форумџија, золумџија................ и Циле, Миле.....и :nesvest:

многу работи
... најчесто коа ќе се испокарам со некој ...

повеке фактори можат да ми го расипат денот...да почнеме со ајде станувај 12 часот,домашната напнатост треба да одам на факултет, а така ме мрзи....и секако доколку саканата ми е нерасположена тоа многу ми влијае.

ништо не може да ме изненади,затоа што сум поминал многу добри и лоши работи..единствено болест,смрт кај моите најблиски..

Комшијата,во случај да слезе во визба и да цепе дрва исто ко да ме мава вглаа со секирата или некој инксатор или поштар да ми се обеси на ѕвонче дур спијам!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom