Што може да ви го расипе денот?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Ако ме скорни некој од PC и кавга -.-

Сабајле кога некој ке влезе да ме буди тоа ме вади од такт и се што ми е при рака страда даљинското од DVD то и два мобилни се жртва и сеа кога сака некој да ме буди вика од врата а даљинската и мобилниот ми се на маса 2 метра од мене зошто имам навика да фрлам и тоа конкретно кон човекот што ме буди.
И после цел ден ми иде во курац :nesum:

Сега ми е расипан денот,среќа што ке заврши...:nerv:

посесивни,упорни луѓе........

Па најверојатно некоја кавга по дома а па ако ме изнервира сестра ми отиде денот и мн др работи ама не ми текнуваат сеа у моментов:pos2:

Коа ќе ме разбудат рано, а ноќеска сум легнал во трите саатот! :nerv:

Тоа што денес е неработен ден а имав испланирано повеќе работи.

Да треба да чекам некого,нешто..неизвесноста ме убива,ај нека не ме убива,како парализирана сум.Не можам да мислам на друго,како да висам во воздух се чувствувам.Значи било која ситуација,која на некој начин влијае на мене,а јас не можам да влијаам на неа,ми го расипува денот.

Друго да ми текни......исто,многу мразам промена на план во последен момент,како откажување,итно мобилизирање и други слични зафрканции.За ова многу често сум на удар на критика дека не сум била спонтана,а мене ми се чини дека сум единствена што ваквиов недостиг на спонтаност не го сметам за мана.

Трето...кавги......неее,навикната сум.:)

кога ке станам после 12.00 денот ми е отиден... касно легнувам,али морам пред 12.00 да станам...

Моментално, дождот што може да заврне. Ама нема да дозволам тоа да ме сопре... :)

дождов шо се спрема за врнење...не ќе можам да си излезам на раат:nerv::nerv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom