Што може да ви го расипе денот?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Ништо не може да ми го расипе денот освен некој идиот на работа да се испонаша.
За се друго наоѓам решение да го заборавам.

Па мислам дека неможи ништо да ми го расипи денот...Односно само една личност може да ми го расипи,ама и да ми го испрај денот и тоа како...То е...:baeh:

Луѓе кои се некомпетентни во својата област!

Edinstveno so moze da mi go rasipe raspolozenieto e da se najdam u drustvo so lugje koi ne gi sakam, koi ednostavno negativno vlijaat na mene. I samoto nivno prisustvo u ista prostorija kaj sto se naogam jas mi gi rasipuva raspolozenieto.

majka mi koa ke ja isturi cela svoja nervoza na mene koa ke se iznavika bez pricina aaaaaaa :nerv:

Единствени работи се тестови и столични другарки

кец физика и те како ми го расипува денот

Ako nidava testovi naskola i dobiam slaba otcenka ili ako pravime test.

Ако ме испраша историја ќе ми лупне кец и тоа и те како ќе ми го расипе денот.
Иначе денешниов ден ништо друго не може да ми го расипе. :)

Професорката по хемија и некој што ми соли памет за музика:tapp::tapp:

Ако сум добро расположен тешко дека некој или нешто би можело сериозно да ме онерасположи или да ми го упропасти денот.
Но сепак,се зависи од денот,ситуацијата....многу фактори.

Може да ми го расипе ако некој клошар лошо се испонаша спрема мене или некој близок, не сакам да ми влијае ама ич, но сепак неможе да ми излезе од глава .

Како денеска како што ми се расипа... кога личностите што ми значат се нрвозни :S

мене па дожд ич не ме нервира.обожавам мирис на дожд..незнам зашто, некако ми создава атмосфера за размислување...ќе си отворам прозор од соба и ќе си лежам и ќе размилсувам..само не сакам коа ке накиснам.уфф тогаш се вадам од такт...ама добро, ретко се дешава.
се нервирам коа сум прва смена и уше не сум освестена, а треба да барам шо да носам...и поготово ако не можам да склопам некои комбинации шо ми се свиѓаат..или скоро сите панталони да ми се на перење, па да треба да носам некои шо не ги обожавам...или коа не можам да си ја наместам косата коа ми е мрсна и неам време да се избањам од сабајле.или коа нема да си се свиѓам као сум нашминкана.и затоа обично и каснам у школо.:pos2:

луѓе шо лечат копмплекси на јавни места :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom