Што може да ви го расипе денот?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Хмммм многу може да ме онерасположи и извади од такт онака по сабајлечки некоја караница без разлика со кого,коплексирани и препотентни професори и уште толку лицемерни деца(соученици)... а да и еден од оние(женски) денови посебно ако е прв...аххх неподносливо....

1.Koga NEKOJ КЕ ме праша стопати една иста работа
2.некој кој не ме познава да ми дава закони

Па многу работи се!

1. Дожд
  2. Лош ден на школо
  3. Да се скарам со братучедка ми
  4. да се истепам со некој (или голема мултиетничка тепачка)
  5. Да паднам уграешти фудбал

1:Да ми стави некој наставник 1:nerv:
2:Да ми е среќен денот а некој ми рече да идам до некое место :tapp:
3:Да губам на фудбал и да се прави дека е многу јак....:jaj:

Некој глуп човек , аах и да наставничката по хемија.

Pa moze da mi go rasipe denot nesto ko ke slusnam deka mu se slucilo na nekoj moj eptem blizok ,pa moze da se desi i drugiot den da mi e tmuren.A vremeto ne mi deluva na psihata dali e soncevo ili dozdlivo posto ovde kaj sto sum od 365 dena vrne 300 dena vo godinata :pipi:

Може на пример како денаска да ми го расипе денот неодговорноста на некои луѓе :tapp:

samo ako se iskaram so ljubenata i ako ne se smiram e togas cel den mi e shit . inaku se drugo moze samo momentot da mi go rasipi no ne i denot

Јас ко ќе сум нерасположена, не сум еден ден само.Вероватно пошо не се онерасположвам за ситни работи туку за покрупни кој ме држет минимум недела дена, а некој па, ко шо е последнава, ќе ме држит цел живот ама нишо неможам да сменам.За ситници ко шо е карање со некоја понезначителна личност, кец и слично се жаљам две минути после то и толку.

Личности што си мислат само за себе..:toe:

Врнежливо време, професорите у школо, караница некоја...:toe:

Прости и во најбуквалната смисла на зборот, глупави примероци, не ми го расипуваат денот, ама ме тераат да се запрашам што сме згрешиле ние како човештво толку за да има вакви дегенерици.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom