Што може да ви го расипе денот?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Да сакам какао, а да нема какао дома! :)
Ма не, конечно почнав да оздравувам малку од малку, само да не почне да ме боли пак грлото и бројот на работи кои што можат да ми го расипат денот ќе биде нула. :pipi:

Ако претераме со виното тоа можи да ми го расипи денот итекако.

денов може да ми го расипе само една лоша утринска главоболка и силен мамурлак

да се испокарам за глупост со некој близок, и после да ми биде криво

Пораз на Арсенал... може да ми го уништи месецот а не само денот...
Проблеми на битни луѓе у животов... ( секад се замарам со туѓи проблеми)
и толку... друго ... незнам можда ќец може да ми расипе дел од денот некој еден до два саата хаха али одма поминуваат таквите работи хаха:helou:

Дожд, ако поминам лошо на испит или ако добијам 8мица а сум се утепала од учење за да иам 10ка, лош коментар од тој што го сакам, коа ке станам од спиење и коа некој ме тера нешто да правам или ми попува од сабајле а уште очи не сум отворила и др.

Дожд ама есенски ситен, тмурен никаков, тој најмногу може да ми го расипе денот, после тоа фаците од клас обавезно ми го расипуваат денот со трач муабетите кој со кого зошто како бла бла...
А исто така денот ми е за никаде кога претходниот ден сум се испокарала со некој што ми значи, а не сум му дорекла се, или во случај ако јас сум била крива не сум се извинила.

Па некоја кавга или ако заврне дожд ке ми расипа денот...

Највеќе денот може да ми го расипе некоја расправија со некој близок/блиска.Е тогаш се би ми се урнало но моментално,додека не заврши денот:wink:

Денот може да ми се расипе само ако се закачиме за некоја ситница или некое недоразбирање со девојка ми и тогаш ме фрка тиква ме боли и цел ден ми е колку да помине а не како ке помине тоа е мразам такви денови или па кога ќе се разбудам со болка уфффф катастрофа :uvo:

Да ме прекинат среде самоанализа, тоа ми се случи вчера и не беше баш пријатно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom