Што може да ви го расипе денот?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
hmmmm.....na pr. pred izleguvanje neznam sto da oblecam!!!kolku se nerviram za toa!!!=) se ima sluceno duri i da ne izlezam zaradi toa...

Па некоја лоша вест или нешто слично и некој наставници :nerv::nerv:

Sredbata so luge koi mislat deka znaat se moze da me izvadi kontakt za da nemozam da se priberam u narednite 5 saati od nervozi!

аммм..денот може да ми го расипе , кога нешто што сум го планирала за тогаш , не излегло ко шо треба.. исто кога мајка ми ќе ми рече '' земи книгаааа '' ..е тогаш мн се нервирам и цел ден сум таква...и дожд , ветер итн..:nerv:

-кавга со некој близок
-лоши вести
-мама тато и професорите кога ке почнат едноставно да ме малтретираат со некој филозовски муабети:vozbud:

Кога ме боли глава ( кога сум болен ) , кога одам на школо и најчесто кога ме замарааат родителите кога сум на ПиСи ( пример иди до продавница ) :nerv:

Koga ke gi otvoram ocite nautro (ako moze da kazam utro za 13h :icon_cool) ako nema Sonce , odma se oneraspolozuvam i ne mi se pravi ni muabet, no ako e SONCEVO kao denes togas sum sreknaq cel den :baeh:

"JAS SUM KAKO SONCEV CASOVNIK. KOGA E OBLACNO VREMETO TOGAS NE SUM ZA NISTO !"

Da mi snema internet zasto konstantno si gi kinam nervite so telekabel, i da sretam i li dami se javi nepozelna licnost, a use pojse ako padnam na nekoj kolokvium do sea 2 pati mi se ima deseno:D

da se razbudam mislejki deka e sabota, a da ti bilo nekoj den od nedelata koga treba da idam na fax:toe: :) (ne mi se slucuva cesto)
ili eventualno ako padnam na nekoj kolokvium

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom