Што може да ви го расипе денот?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Кога треба да уништам нешто прекрасно, се мразам.

ABC!
(ne krem sir)...
Nego tip so krem-sir mesto mozok....
Bas pisev statija za Chento...pa vidov deka on pisal pred mene pak za nekoi hazari...rokfeleri...rodsildovi...evrei....
i smesta izgubiv zelba...da postiram bilo sto...
izdrzano i provereno...
na strana kaj sto vise skrabal on!
ABC makes me mad!:vozbud:
(and bad)!

denot mozi da mi go rasipi samo nekoja epten tazna vest, ne daj boze samo smrten slucaj.

Мене денот ништо неможе да ми го расипа .. исклучок : некоја ептен тажна вест .. се друго би било привремено.. после тоа пак се враќам во нормала

Ако не си го расипам сам никој друг неможе да ми го расипе

Луѓе шо мислат дека знаат се и го фатиле бог за муда.

:pos2::pos::pos::pos::pos::pos::pos:Да додадам
Заљубени тинејџерки!

Понекогаш ама баш ништо :helou:

Луѓе кои не признаваат ништо друго освен сопствените интереси.

Кога некој ќе ми каже нешто.Некоа случка,некоа лоша вест.

Но главен виновник сум јас во поголемите случаеви.

Како сфаќам еден расипан ден? Да немаш волја да мрднеш од соба, цело време додека си буден да мислиш на ситуацијата која те довела до тој степен, нервозата да се зголемува со секоја минута, да не сакаш баш со никој да се сретнеш и воедно да ги избегнуваш сите.

Зарем некој може цел ден да мисли на исто и цел ден да се нервира? Мора да постои нешто или некој кој може да те расположи (освен во екстремни случаи).
И уште нешто. За мене не постои она: „Леле пред легнување ми го расипа(а) денот“.

Во последно време само една личност. Да, тоа е оној кој најповеќе ми значи. Неговата проклета себичност е тоа што ги расипало сите денови досега, а и ми ја валка денешната среќа.
Се надевам дека не е тоа себичност туку неумешност..... (не е тој лоша личност, можеби само не знае :toe: :) )

epa mene moze da mi go unisti denot samo eden zbor poveke od potrebnoto

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom