Што може да ви го расипе денот?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
nekoja licnost sto lici kako majmun i sto se ponasa kako orangutan i sto jade gomna kako gorila

sasence19 напиша:
nekoja licnost sto lici kako majmun sto se ponasa kako orangutan i sto jade gomna kako gorila i pee kako slavejce!!
Samo ne mora da pisuvas po 2 pati .. :) Mene moze da mi go rasipe denot ako vidam nekoja li4nost koja vleguva vo nekoj film i seta ovde niz mene ... Mi ide da go udram edna i da zaboravi na koj svet e ..

Персона која станала на лева нога и се обидуе на сите луѓе околу неа/него да им го расипе расположението.

Koga ke me razbudi nekoj rano sabajlechki po telefon vo start mi go rasipuva denot zatoa shto posle ne mozam da prodolzam da spijam i se chuvstvuvam nedospana cel den.

Кога ќе си го напунам бојлерот за туширање и ко по обичај ќе влезе татко ми и ќе ми ја стопи цела вода,е тек тогаш се ВАДАМ ОД ТАКТ!

pa ovaka...

1. Koga spijam i naednas me razbudat "milozvucnite" tonovi od klavirot koga brat mi ke pocne da vergla na nego. (za onie koi go znaat Baer kompozitorot i negovite etidi ke im stane jasno)

2. koga ke pocne da vrne eden dosaden angliski dozd (sitno) od sabajle

3. Koga site po doma se nafurani loso a jas nemam opcija da izlezam.

досадни и глупи луѓе без смисла за хумор и напумпани рано од сабајле со негативна енергија и некоја персона која не ми е пожелна у округот на моето движење и моето нали гледање

Индиректно потенцирање на работите кои погрешно сум ги направила,кажи ми во фаца не ми врти аман

Луѓе кои замараат за безвеза; млитави особи кои изгледаат како да ги мрзи да живеат, камоли да прават нешто друго; лошо време, несоница и то toeto

Гадна караница со мајка ми особено уште сабајле.
Кога ќе ми пропадне некој план.
Негативни луѓе околу мене.
Дожд ако веќе имам испланирано нешто.
Кога ќе се успијам многу и ќе почнат да ми викаат за тоа.
.....и тоа ми текнува сега за сега....

poso tesko se oneraspolozuvam, ako nekogas se sluci toa e samo zaradi nekoja glupa licnost koja se pravi mn pametna a vsusnost ne svaka deka odi na nervi na nekogo ...:tapp:

Нож у грб или куршум у стопало,тоа ме уништува секад!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom