Што може да ви го расипе денот?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Koa ќе се испокарам со една личност шо мн ми значи :(

Pa utroto mi e rasipano ako se razbudam bez muzika, ako nema kafe, ako nemam cigari za so kafeto, ako nema topla voda, ako se uspijam, napnati luge, ama brzo se oporavuvam, a cel den moze da mi go rasipe karanica, plan propadnat, spienje popladne po 5 saati itn. Ali retki se tie denovi koga sum napnata... Sekad sum okezena....:helou:

Што може да ми го расипе денот?
Па вака прво ке почнам од школото ако некој другар ме изнервира,потоа ако јаде гомна некој наставник.
По дома највеќе ме нервира татко ми само ми влегува у соба и дрдори
и друго ако нема а да брат ми ако замара to e to

Не дозволувам денот да ми го нешто расипе односно сам си ги уништувам деновите кога не сум доволно наспан и неам енергија за живост .:helou:

hmm.znaes li sto moze da mi rasipe den...koga nema da se naspijam kako sto treba:star:

кога ќе ми се јавува некој 100 пати по ред со скријан број и ќе молчи нема да зборува ништо како и моментално у пм:tapp:

I toa kako denot moze da mi go rasipe sirokata "nasmevka" i ozarenite oci na mojata sosedka, "vo sluzba" da doznae kako sum ja pominala minatata nok, koga sinoka se vrativ, sto sum napazarila!:tapp:

Тотално може да ме изават од такт и да ми го уништат денот тие што ми се мешаат во животот и сакаат да ми го уништат и зборат секакви глупости.Исто може да ми го расипе денот и било каква кавга со некој што ми значи,но секогаш тие се решаваат на крај,па не се толку страшни

Утрото ми е расипано доколку ми се јави било кој на телефон и ме разбуди. Тогаш после телефонскиот разговор станувам со главоболка и денот ми тргнува наопачки

ако се разбудам со главоболка... ако знам дека имам испит/колоквиум... ако знам дека треба да учам...

ај сеа сериозно:
Најчесто може да ми го расипе денот девојка ми одсабајле кога ке ми се јави и ке ми мрчи зошто вчера сум бил-таков, дали денеска појке ја сакам и тн... :toe:

исто така ако првиот телефон одсабајле што ке фатам да го праам е искомплициран за работа или пак не успеам да го напраам цел ден неможам да сервисирам дури и звучник нема да можам да сменам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom