Што може да ви го расипе денот?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Расипува ден будење по телефон со некој ГЛУП изговор...коа некој ми праи муабет нерасонета...некој бош муабет на мајка ми...лош ручек кога сум ептен гладна...кога сите вртат депресивни муабети итн...

Licno mene, mnogu retko nesto da moze da mi go rasipe denot,a ako se sluci,togas poteknuva od samata jas i moeto preteruvanje!Sosema sprotivno, mnogu lesno se slucuva denot da mi stane uste poubav,za sto mi se potrebni malecki raboti:)

Едноставно не дозволувам ништо да ми го расипи денот. Секој ден за мене е посебен и кавги расправии, телефони, и слични работи не и влијаат на расположението многу.

Денот највеќе може да ми го расипат мали глупави прашања кој стварно ме погодуваат и збеснувам .. ништо друго неможе повеќе да ми го расипе ! :jaj:

1-vremeto nadvor...ako nema sonce znam deka ke bide uzasen...dobro osven ako ne se desi neso ubavo

hehe ima mn stavri sto mozat uzasno da mi go rasipat denot pr koga ke se skaram so nekogo koga vrne i koga ne mozam da izlezam i mn drugi raboti .....

ako ne sum naspana kako sto treba odnapred denot mi e rasipan i samo kapace treba.
ama ako trgnam na arno nisto ne mi go rasipuva.
najveke od spienjeto i vremeto nadvor vazat :)

Abe chudno e, ako zavrne dozhd, mnogu mi menja raspolozhenie, cel den mi e prevrten, ne mozhesh da se dvizish...
A za sneg, se raduvam me oporavuva cel i slichno! Ali toa dozdhot.. rasipuvvvvvaaaaa

Еден погрешен,непромислен збор и несватливо однесување од особата која ја сакам.
п.с.Само ова, во овој период, може да ми го расипе денот,се надевам дека ќе ми помине,барем така се тешам:retard

Многу работи ...

Кога влегувам кај мене на работа и наоѓам нешто несредено.
Недоразбирање за ситници со една личност.
Кога некој ми доцни на договорено за озбилна работа, а и хаосот по државните служби ... ти е*ам државата!
Кога пука сонце, јас да морам да излезам, а немам наочари ... (пак си ги скршив, мамата!).
Кога сум нешто замислена (најверојатно изгледам нервозна), па некој да ме праша "што ти е?".
Кога ми се расипува некој добар план.

Овие се тие посекојдневните моменти кои не само еден, туку и повеќе денови можат да ми расипат ... ама сум нервна, лелеее!:igra:

KOGA KE JA VIDAM EDNA PROFESORKA A SI VIKAM TAMAN DENOV KE MI E UBAV, SONCE, UBAVO VREMENCE, JAS NASPANAOD SABAJLE I UBAVO RASPOLOZENA...ODAM NA SKOLO A TAA E PRVATA LICNOST KOJA JA ZDOGLEUVAM...UHHHH ALERGICNA SUM NA NEA :)

Кога најдобрата другарка ќе ми каже дека е болна и дека мора да си седи дома две недели...:(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom