Што може да ви го расипе денот?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
mene denot moze da mi go rasipe problem u skolo-da me izrevoltira nekoj profesor/profesorka.posleee...........da se ispokaram so mojte doma.......posleee.....a daaa,karanica so de4koto i normaaalno,sto ako ne DOZDLIVO VREME.i ja ko vremeto sum :):)

Mi se rasipuva denot koga:

-Nemam internet
-Koga ke stanam od spienje i majka mi ke po4ne da vika , napravi ona, napravi ova (a jas uste nerasoneta)
-koga vremeto e loso ili vrne dozd ili e maglovito :pipi:

Ми се расипува денот кога не добијам сабајле порака од другарката, кога времето е ужасно, кога уште од рано сабајле слушам карање по куќа.

Кога мајка ми ќе ми рече доста седиш на компјутер,земи учи не бива ништо од тебе,коа нема нет или кабловска коа ќе изгуби Ливерпул,не ми текнува друго у моментов.

Денот може да ми се расипи само ако нема кафе коа ке станам или инт:kafe:...аа и коа ке ми забодат кец по некој предмет...али веднаш го поправам.:pipi::sakas_ust:vozbud::vozbud:

единствено ми го расипува денот коа ке ми кажат на школо дека сум добил укор и дека сум казнет од советот...а сега нема шо да ми расипат поке се е расипано.

Денот ми се расипува кога имам обврски (учење, чистење..) кога неможам да си одморам на раат, кога мајка ми ќе ми збори и суфлира, кога морам да идам некаде а ме фаќа голема мрза, кога треба да станам рано, кога немам ништо корисно да направам, кога паѓам на колоквиум и то. :nesvest:

денот може да ми го расипе една глупава расправија со некој од другарите/другарките...или тато кога се дере за да ме разбуди...

Koga ke me razbudat od spienje :) i sekogas stanuvam na leva noga:pos2:

Овој денес... Тоа што не можам да си го најдам телефонот. И сеа сфаќам дека цел ден сум без него! А батеријата е гецркт, така што треба да се мачам. Зошто јас! :icon_conf

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom