Што може да ве разочара?

• Креатор на темата Креатор на темата Луси
  • Време на започнување Време на започнување
Ме разочаруваат блиски луге кои на се најдат мана а не се погледнат самите и кој за миг се прават некои и нешто.И ме разочаруваат оние кои ме прекинуваат и не ми даваат можност да се доискажам туку одма осудуваат :tapp:

Moze da me razocaraat samo bliski lugje i lugje koi mnogu mi znacat,da me lazat ,ednostavno da ne me cenat i pocituvaat:toe:

Ме разочаруваат блиски луге кои на се најдат мана а не се погледнат самите и кој за миг се прават некои и нешто.И ме разочаруваат оние кои ме прекинуваат и не ми даваат можност да се доискажам туку одма осудуваат :tapp:
Се е кажано исто како јас да сум го пишувал:smir:

Коа ќе ти забијат нож у грб..Коа може да те заеба*а секој жив,а ти мораш само дда ќутеш и да голташ..Коа немаш у никое поле среќа..упссс тоа ми е поише од разочарување..:wink:

Во последно време се разочарувам од животот,колку е страшен овој свет и ние луѓето што живееме во него-некогаш се замислувам и неможам да сфатам каде се добрите нешта,каде исчезна добрината на лугето и топлината во срцата-како овие луѓе да се нова човечка раса,далеку се од тоа што значеше `човек`,ете тоа ме разочарува...

Длабоко ме разочарува нискоста на човечката злоба.
Ме разочарува и безнадежноста и оттуѓеноста меѓу луѓето, ме разочарува што невините секогаш страдаат најмногу.
Ме разочарува што честопати сум немоќна да помогнам кога ќе се соочам со вакво страдање.
Ме разочарува што луѓето само декларативно се залагаат да го направат светот подобро место за живот.

Се разочарувам ако не можам да направам нешто што сакам... и толку.
Други луѓе не можат да ме разочараат затоа што се само луѓе.... Со годините и животот се научив да не реагирам на постапките на луѓето.

Naj mnogu moze da me razocara lagata,posebno ako lugeto koi gi smetam za bliski i vo koi veruvam me izlazat.E togas mislam svetot mi se rushi:uvo:Megutoa sekoj moment vo zivotot e iskustvo i zatoa trba da ucime na greskite i kolku da veruvame na drugite...:pipi::helou:

Често од сам себе сум највеќе разочаран, ретко се другите виновни за моите постапки.

Луѓе што лажат, лицемерие, недоверба, песимизам многу ме разочарува, т.е немање позитивна мисла за ништо...
Ме разочаруваат злобни луѓе.. Што свесно предизвикуваат несреќи. Ме разочаруваат ќесите на дрвата и депонијата до градинката, немањето свест за ништо...
Најмногу човечката глупост.

normalno "prijateli" mozat da me razocaraat najvise..na koj si go dal celoto poverenje...vreme,ljubov itn itn...no lesno gi brisam tie prijatelcinja,megutoa najgolemo razocaruvanje mi e mojot neuspeh vo bilo koe pole..fakultet,rabota... koga nema da bide ostvarena celta sto sum ja postavila:toe:

Неверство, посебно пријателското.
ДВОЛИЧНОСТ
Back-stabbers
Неискреност....

Луѓе на кои НАЈВАЖЕН им е првиот впечаток, лиѓе кои лесно/пребрзо пресудуваат, "даваат" по една шанса за било што...

стално ме разочарува животот и неговите глупости од секојдневието...:nesum:

Само некој непромислен чин од семејството(фамилијата).Пример да разбереш дека брат ти е педер или мајкати има швалер.Друго ништо не може да ме разочара во ваков свет,општество,начин на живот......Што и да се случи ќе речам - ништо чудно,све је могуче.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom